ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Περιοδείες Βασίλη Νανόπουλου

0


Πρωτοφανής και ιδιαίτερα συγκινητική είναι η υποδοχή που επιφυλάσσουν οι κάτοικοι αλλά και οι υποψήφιοι των τοπικών συμβουλίων στον Βασίλη Νανόπουλο, στην μέχρι τώρα περιοδεία του στα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Κορινθίων!

Σε κλίμα ενθουσιασμού, κάτοικοι και υποψήφιοι τοπικών σε Μαψό, Σπαθοβούνι, Κουταλά, Αγιονόρι, Στεφάνι, Κλένια, Κόρφο, Αγγελόκαστρο, Σοφικό, Άγιο Βασίλειο και Χιλιομόδι με την παρουσία και τα λόγια τους καταδεικνύουν την μεγάλη ανάγκη των περιοχών να υπάρξει αλλαγή μιας δημοτικής αρχής που τα τελευταία 5 χρόνια τους έχει θέσει στο περιθώριο, προσπερνώντας τις ανάγκες αλλά και τις μεγάλες δυνατότητες που υπάρχουν. Μιας δημοτικής αρχής που δεν τους θυμήθηκε παρά στις παραμονές των εκλογών!

Τόσο ο Υποψήφιος Δήμαρχος όσο και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που τον συνοδεύουν δεσμεύονται με συγκίνηση αλλά και με αίσθημα απόλυτης ευθύνης πως κανένα δημοτικό διαμέρισμα δεν θα είναι στις δικές τους ημέρες δημαρχίας στο περιθώριο, δεσμεύονται πως όλα όσα ήδη καταγράφονται ως παρεμβάσεις στο πρόγραμμα της Συμμαχίας αλλά και άλλα που θα προκύψουν ως ανάγκες ή ως ιδέες θα υλοποιηθούν στο ακέραιο!

Γιατί, για την «Συμμαχία Πολιτών» και τον Βασίλη Νανόπουλο η φράση «Δήμος για Όλους» δεν είναι σύνθημα αλλά ΔΕΣΜΕΥΣΗ!
Δημοσίευση: Μαΐου 14, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Περιοδείες Βασίλη Νανόπουλου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator