Γ. ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ: "ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ"

0



Το 2014 οι πολίτες του Δήμου Κορινθίων με τίμησαν και με εξέλεξαν δημοτικό σύμβουλο.
Αυτά τα 5 και κάτι χρόνια δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας για το καλό όλων των πολιτών, απέναντι σε μια δημοτική αρχή που ξέμεινε από ιδέες και όραμα. Η τακτοποίηση των δικών τους παιδιών, των ανθρώπων που εκμεταλλεύτηκαν το δημοτικό χρήμα προς δικό τους όφελος και οι διώξεις δημοτικών συμβούλων που έχουν διαφορετική άποψη από αυτήν την δημοτική αρχή πρέπει να λάβει τέλος.
Η "Πνοή Δημιουργίας " με Υποψήφιο Δήμαρχο Κορινθίων τον Νίκο Σταυρέλη αλλά και η ποιότητα των ανθρώπων που έχουν βρεθεί διπλά του, μου δίνουν το δικαίωμα να πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε έναν πρότυπο και καινοτόμο δήμο που θα δώσει ίσες ευκαιρίες σε όλους τους πολίτες.
Σας ζητώ να στηρίξετε το όραμα μας για ένα καλύτερο μέλλον για τους δημότες και τον τόπο μας.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ
Επιχειρηματίας
υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κορίνθου
με τον Νίκο Σταυρέλη
Δημοσίευση: Μαΐου 08, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γ. ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ: "ΣΑΣ ΖΗΤΩ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator