Στις 26 Μαΐου: ΝΕΟ εναντίον παλιού !

0




Στις 26 Μαΐου , είναι η ημερομηνία που θα κριθεί η αντιπαράθεση , μεταξύ του παλιού, με τις υπόγειες διαδρομές, τους ημέτερους και τους διαπλεκόμενους και το ΝΕΟ! Το άφθαρτο, το κρυστάλλινα καθαρό!

Ο Γιώργος Δέδες έρχεται χαλυβδωμένος, από αγώνες, από σκληρή δουλειά , από θέσεις ευθύνης!  Από μια επιτυχημένη θητεία σε αυτοδιοίκηση στην Πελοπόννησο , που την γνωρίζει τόσο καλά όσο ο φωριαμός του γραφείου του, κυρίως από μια θητεία στο υπουργείο υποδομών, όπου όλη η Ελλάδα, αλλά κυρίως, όλη η Πελοπόννησος , μιλάει με τα καλύτερα λόγια! Ο Γιώργος, έλυσε χρονίζοντα προβλήματα! Προβλήματα, που μάλλον, οι προηγούμενοι, δεν είχαν το σθένος και τον τρόπο να τα λύσουν!

Δεν αφήνουμε άλλη ευκαιρία να πάει χαμένη! Το ΝΕΟ , οι ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ, πρέπει να δείξουν  στην Πελοπόννησο , το ΔΡΟΜΟ για το Μέλλον που στερήθηκε όλον αυτό τον καιρό… Ο Απερχόμενος Περιφερειάρχης , οφείλει να προσφέρει την καλύτερη υπηρεσία της θητείας του, αφήνοντας τον Γιώργο Δέδε, να πραγματώσει το όραμα που έχει για τον τόπο! 

Τα μανίκια , έχουν σηκωθεί από καιρό, στις 26 Μαΐου , αρχίζει το Μέλλον και οι ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ, για την Περιφέρεια Πελοποννήσου, με σκληρή δουλειά και δέσμευση στις προσδοκίες των πολιτών της Πελοποννήσου!
Πάμε Γιώργο, η επόμενη μέρα, περιλαμβάνει ΔΟΥΛΕΙΑ- ΔΟΥΛΕΙΑ- ΔΟΥΛΕΙΑ, για σένα και τους συνεργάτες σου!


Σ.Λελέκος
Δημοσίευση: Μαΐου 14, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στις 26 Μαΐου: ΝΕΟ εναντίον παλιού !"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator