ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Για το «κοκαλάκι» της επόμενης μέρας...!!!

0Η χρησιμότητά τους ως «μαντρόσκυλα» είναι θεμιτή, ωστόσο δεν αφαιρεί το δικαίωμα σε κανέναν να έχει άποψη και φυσικά να την εκφράζει !!!

Οτιδήποτε λέγεται ή γράφεται δε θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως «ασύμμετρη» απειλή απέναντι στα συμφέροντα τους και τον «πατερούλη» τους, ο οποίος δήλωνε το Μάρτη του '17: «Ότι θέλω να πω το λέω ο ίδιος δημόσια ή το γράφω με την υπογραφή μου. "Χτυπάω" πάντα από μπροστά έχοντας προειδοποιήσει και ποτέ από πίσω ή κρυμμένος. Σε λαγούμια δεν σύχναζα ποτέ».

Τα συμπεράσματα δικά σας...

Δημοσίευση: Απριλίου 10, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ: Για το «κοκαλάκι» της επόμενης μέρας...!!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator