Μαρία Γκορίτσα: Άλλο ένα δυνατό «χαρτί» στο πλευρό του Σπύρου Σταματόπουλου

0Η Μαρία Γκορίτσα, παρότι δεν είναι «επαγγελματίας» της πολιτικής, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Γέννημα θρέμμα του Κιάτου, αποτελεί ένα ιδιαίτερα δημοφιλές και αγαπητό πρόσωπο που έχει ζυμωθεί με την τοπική κοινωνία, κυρίως μέσα από την έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα που έχει αναπτύξει στην πόλη και την αστείρευτη αγάπη που τρέφει για τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε.

Αναμφισβήτητα η Μαρία είναι μία γυναικεία κοινωνική προσωπικότητα που ξέρει να αφουγκράζεται τις ανάγκες των απλών ανθρώπων της καθημερινότητας από πρώτο χέρι...

Κατέρχεται για πρώτη φορά στη «μάχη» της κάλπης, στο πλευρό του Σπύρου Σταματόπουλου, για τον οποίο έχει δηλώσει ότι «την τετραετία που πέρασε, πέτυχε δομικές αλλαγές στο Δήμο Σικυωνίων, δρώντας σε δύσκολες συνθήκες και οικονομικές αντιξοότητες».

Η ίδια, ως μητέρα μονογονεϊκής οικογένειας, είναι διατεθειμένη να συμβάλλει με όλες τις δυνάμεις στο όραμα του δημάρχου ώστε «τα παιδιά μας να μεγαλώνουν σε ένα δήμο - πρότυπο».
Δημοσίευση: Απριλίου 23, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μαρία Γκορίτσα: Άλλο ένα δυνατό «χαρτί» στο πλευρό του Σπύρου Σταματόπουλου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator