ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Το μήνυμα από τις περιοδείες του Τιμολέοντος Πιέτρη

0

Το μήνυμα από τις περιοδείες του Τιμολέοντος Πιέτρη είναι ότι η Παράταξη "Μαζί Μπορούμε" χαίρει της εκτίμησης και του σεβασμού όλων των Κορινθίων

Η Ανεξάρτητη Παράταξη «Μαζί Μπορούμε» με Επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Κορινθίων Τιμολέοντα Πιέτρη κόντρα στις σειρήνες και τα ψευτοδιλήμματα που έθεταν καθημερινά οι αντίπαλοι συνδυασμοί με κακόφημες διαδόσεις, έχει εκπλήξει "εχθρούς" και φίλους με την δυναμική που έχει αναπτύξει μεταφέροντας πόρτα-πόρτα το μήνυμα της Καινοτομίας, της Ελπίδας και της Αλλαγής.

Με αιχμή της εκστρατείας το επινοητικό, ορθολογικό, ρεαλιστικό και ανθρωποκεντρικό πρόγραμμα, κερδίζει καθημερινά τους Κορινθίους διεξάγοντας ένα καθαρό και δίκαιο προεκλογικό αγώνα που θα αποτυπωθεί και στην κάλπη.

Υποψήφιος Δήμαρχος Τιμολέων Πιέτρης
Site www.mazimporoumekorinthos.wordpress.com
Διεύθυνση Αδειμάντου 41, 20 131 Κόρινθος
Τηλ 2741075570 | Fax 2741075571
Email politics@pietrisinsurance.gr
Δημοσίευση: Απριλίου 17, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Το μήνυμα από τις περιοδείες του Τιμολέοντος Πιέτρη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator