ΘΕΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΔΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

0



Ένα εντυπωσιακά πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο έδωσε στην δημοσιότητα ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Δέδες, απόδειξη του ισχυρού κλίματος αποδοχής που έχει στην Κορινθία.

Υποψήφιοι από όλους τους πολιτικούς χώρους και τις αποχρώσεις θα δώσουν μαζί του τη μάχη για τον νομό τους, το μέλλον και φυσικά για τη δική τους προσωπική πορεία.

Ο Γιώργος Δέδες, εξέθεσε απόλυτα τις Κασσάνδρες, που τους βόλευε να πιστεύουν ότι έχει χάσει την δυναμική του στην Κορινθία και θα αναγκαστεί να στηριχθεί μόνο στις κομματικές δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα πρώτα ονόματα έδειξαν που το πάει ο υποψήφιος και πως πολύ γρήγορα θα κερδίσει την πολιτική μάχη στην Κορινθία. Στελέχη που ιδεολογικά έχουν τη δική τους ταυτότητα αλλά αυτοδιοικητικά συστρατεύθηκαν με έναν άνθρωπο, που γνωρίζουν το ήθος και την εντιμότητα του, όπως και τις ικανότητες του.

Ο γενικός γραμματέας υποδομών, που υπέγραψε έργα δισεκατομμυρίων ευρώ, παρέμεινε αλώβητος, ηθικά και πολιτικά και αυτό αποτέλεσε το βασικό κριτήριο επιλογής των υποψηφίων του που ανήκουν σε πολιτικούς χώρους μακριά από τον δικό του.

Εμπιστεύονται τον άνθρωπο και την πορεία του.

Το πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο Δέδε είναι η επικύρωση της πολιτικής και κοινωνικής αξιοπιστίας του Κορίνθιου πολιτικού μηχανικού.
Δημοσίευση: Απριλίου 06, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΘΕΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΔΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator