ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ: Λαογραφικά του Λάζαρου, των Βαΐων και του Πάσχα

0
Το Ίδρυμα Κορινθιακών Μελετών έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στην εκδήλωση που συνδιοργανώνει με τον Δήμο Σικυωνίων και το Εργατικό Κέντρο Κιάτου, την Κυριακή των Βαΐων 21 Απριλίου, ώρα 11:15 το πρωί, στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Κιάτου.

Ομιλητής θα είναι ο τ. καθηγητής Λαογραφίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Αριστείδης Δουλαβέρας, ο οποίος θα αναπτύξει το θέμα "Λαογραφικά του Λάζαρου, των Βαΐων και του Πάσχα"

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα τιμηθεί η καθηγήτρια μουσικής και πρώην Διευθύντρια του Παραρτήματος Κιάτου του Ελληνικού Ωδείου, μέλος του Ιδρύματος Κορινθιακών Μελετών, κ. Σούλα Μακρή-Καλογήρου για τη μακρόχρονη προσφορά της στη μουσική παιδεία του τόπου μας.
Δημοσίευση: Απριλίου 19, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΙΔΡΥΜΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ: Λαογραφικά του Λάζαρου, των Βαΐων και του Πάσχα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator