Γιώργος Μηλιώτης: Τα «βαριά» βιογραφικά χτυπάνε αλύπητα…

0Φαίνεται πως όταν ένας δημοσιογράφος στον οίστρο του να αντικρούσει μία άποψη σε άρθρο υποψηφίου δημοτικού συμβούλου μπορεί εύκολα να πέσει στην παγίδα του αρθρογράφου και να βγει είδηση για τον ίδιο τον δημοσιογράφο.

Ο δημοσιογράφος του KavosNews συνδέοντας αυθαίρετα την έκφραση «πλειοψηφικός συνδυασμός» με την παράταξη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΝΕΩΝ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ προφανώς δείχνει ότι δεν γνωρίζει πως κατεβαίνουν στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές παραπάνω από δύο παρατάξεις. Συνεπώς, έχει υποπέσει σε ένα σοβαρό σφάλμα λογικής διότι δεν καθορίζεται στο άρθρο ποιος είναι αυτός ο συνδυασμός.

Η παγίδα του κομπλεξικού, αρθρογράφου-δημοτικού συμβούλου, λειτούργησε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο ξεσκεπάζοντας τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες του ίδιου του δημοσιογράφου που, κατά τα άλλα, πρέπει να είναι απολύτως αντικειμενικός.

Μήπως τα «βαριά» βιογραφικά όλων των άλλων παρατάξεων έχουν κάτι να πουν ή θα βγάλουν μπροστά έναν δημοσιογράφο για να μας κάνει μαθήματα γραφής;

Με εκτίμηση
Γιώργος Μηλιώτης
Δημοσίευση: Απριλίου 15, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιώργος Μηλιώτης: Τα «βαριά» βιογραφικά χτυπάνε αλύπητα…"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator