Ο Τάσος Κυριακούδης στη θέση του γραμματέα της ΠΑΤ.ΡΙ.Ε Κορινθίας

0
Θέλω να ευχαριστήσω τον Στρατηγό και πρόεδρο της "Πατριωτικής Ριζοσπαστικής Ένωσης [ΠΑΤ.ΡΙ.Ε] Ελευθέριο Συναδινό για την τιμή που μου έκανε να αναλάβω και να προσφέρω από την θέση του γραμματέα της ΠΑΤ.ΡΙ.Ε Κορινθίας.
Σε έναν αγώνα ενωτικό με όλες τις πατριωτικές δυνάμεις, για όλους όσους ακόμα νιώθουν ότι όλοι μαζί ενωμένοι οι Έλληνες μπορούμε να πετύχουμε οτιδήποτε βάλουμε στόχο.
Ξεκινάμε λοιπόν με πίστη και δύναμη για να πάρουμε πίσω αυτά που μας έκλεψαν:Την πίστη μας,την Πατρίδα μας και ένα μέλλον με αξίες, εργασία και μόρφωση για τα παιδιά μας.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ!!!


Δημοσίευση: Απριλίου 09, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Τάσος Κυριακούδης στη θέση του γραμματέα της ΠΑΤ.ΡΙ.Ε Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator