Τελευταία έξοδος: Σκανδαλολογία...

0



Αχ βρε σύντροφε, η επερχόμενη συντριβή σε έχει πανικοβάλει εντελώς και οδηγείσαι σε απανωτές γκάφες.

Είναι δυνατόν να έχεις σπαταλήσει τόσο χρόνο και χρήμα για τον Τζουμάκα; Να μισθώνεις λεωφορεία, να κλείνεις στάδια και να σέρνεις στελέχη σου σε φιέστες;

Κάλλιστα θα μπορούσες να ανακοινώσεις την μεταγραφή από το Μαξίμου που είναι και τζάμπα.

Τόσους παρατρεχάμενους έχεις διπλά σου, κάνεις δεν σκέφτηκε να σε προστατεύσει;

Τέλος πάντων, άλλη φορά να είσαι πιο προσεκτικός, γιατί δεν ξέρουμε αν στο είπαν οι συμβουλάτορες αλλά η πολυδιαφημισμένη πλατιά προοδευτική απεύθυνση έσκασε σαν φούσκα ακριβώς όπως και τα υπόλοιπα προεκλογικά τερτίπια.

Αν κλέψεις λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σου και ρίξεις μια ματιά στο διαδίκτυο θα το διαπιστώσεις από μόνος σου. Γελάνε άπαντες με την κατάντια της αριστεράς.

Και την ίδια στιγμή περνάνε γενεές δεκατέσσερις όλη τη στρατηγική αντεπίθεσης κατά της κακής δεξιάς.

Η οποία όπως αποδείχτηκε έκανε τα πάντα για να διατηρήσει την μεγάλη δημοσκοπική διαφορά, με την πανωλεθρία πλέον να είναι αναπόφευκτη.

Δυστυχώς σύντροφε βουλιάζεις στις αυταπάτες, τα ψέματα και τον εθνομηδενισμό.

Και σου έμεινε ο «αναπνευστήρας» της σκανδαλολογίας για να μην πνιγείς.

Πόσες ανάσες σωτηρίας όμως να πάρεις όταν κι ο ίδιος είσαι βουτηγμένος στη διαφθορά;


Ίσως αν ο κολλητός Μανόλο δεν έπεφτε θύμα των θέλγητρων του καπιταλισμού να μπορούσες να πείσεις κάποιους ευκολόπιστους να σε ψηφίσουν μέσω της σκευωρίας της Novartis που ανέσυρες.

Και κάπως έτσι, έχοντας στις πλάτες σου τις αμαρτίες πέντε ετών θα συρθείς στις κάλπες και στην ήττα.

Κι όλα αυτά λόγω του εθισμού σου για την εξουσία.

Γιατί φαντάσου σε τη θέση θα μπορούσες να ήσουν σήμερα αν δεν είχες ρίξει τον Σαμαρά και τον άφηνες να βγάλει το φίδι από την τρύπα.

Όμως σε τύφλωσε η καρέκλα.

Άραγε, άξιζε για την ρημάδα την καρέκλα να υποδουλώσεις μια χώρα κι έναν λαό;

Άξιζε να δώσεις μπιρ παρά τα ασημικά της, να ξεπουλήσεις τα εδάφη της, να την μετατρέψεις σε αποθήκη ανθρώπινων ψυχών, να την παραδώσεις στο έλεος των μπαχαλάκηδων και λοιπών εγκληματιών;

Και μην μας πεις ότι διαστρεβλώνουμε την πραγματικότητα καθώς η χώρα βγήκε από τα μνημόνια, εγγυάται την σταθερότητα στα Βαλκάνια, σεβόμενη παράλληλα τα ανθρώπινα δικαιώματα... και άλλα τινά που προπαγανδίζεις.

Διότι αν ίσχυαν τα παραπάνω, δεν θα αναγκαζόσουν να στρώσεις κόκκινο χαλί στον Τζουμάκα!

Είναι τόσο απλό.

Η συνέχεια στις κάλπες...

Όφις Ιοβόλος
Δημοσίευση: Απριλίου 19, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τελευταία έξοδος: Σκανδαλολογία..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator