Σ. ΜΟΥΡΙΚΗΣ: Μια πολύ δυνατή υποψηφιότητα για το συνδυασμό του Π. Νίκα στην Κορινθία - ΒΙΝΤΕΟ

0Μια πολύ δυνατή υποψηφιότητα στην Κορινθία για το συνδυασμό του Π. Νίκα η υποψηφιότητα του Σωτήρη Μουρίκη.
Ειδικά για την περιοχή της Σικυώνας, την οποία στο παρελθόν έχει "υπηρετήσει" από τη θέση του αντιδημάρχου με μεγάλη επιτυχία, αφού οι συμπολίτες του του έκαναν την τιμή να τον εκλέξουν και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.
Γνωστός για την επιτυχημένη επαγγελματική του δράση όλα αυτά τα χρόνια, από την πορεία του στα αυτοδιοικητικά, αλλά και από τις εκλογές του Επιμελητηρίου Κορινθίας, αναμένεται να διαγράψει την ίδια πετυχημένη πορεία και ως περιφερειακός σύμβουλος.


ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Ο Σωτήρης Μουρίκης είναι επιχειρηματίας και μέλος του Δ.Σ του Επιμελητηρίου Κορινθίας.

Έχει συμμετοχή στα κοινά,  από το 1990, όταν εξελέγη για πρώτη φορά στο Συμβούλιο Ιπτάμενων Φροντιστών και συνοδών και διετέλεσε αντιπρόεδρος μέχρι το 1993. Το ίδιο διάστημα εκλέχθηκε στην ομοσπονδία ΟΣΠΑ.

Κατήλθε στις δημοτικές εκλογές το 2002 ως υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές στο Κιάτο, ερχόμενος δεύτερος σε ψήφους.

Το 2006 διετέλεσε Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Διοικητικών Υπηρεσιών.

Ο Σωτήρης Μουρίκης έχει πλούσια δράση του στο Δήμο Σικυωνίων, φαίνεται να ενισχύει την περιοχή του Κιάτου αλλά και στο Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων καθώς κατοικεί στα Ίσθμια. 

Είναι ιδιοκτήτης του ΙΚΤΕΟ Autovision και του καταστήματος Sea and Sand στα Ίσθμια.

Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά


Η δήλωσή του:

Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο Κορινθίας της παράταξης "Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο", σηματοδοτεί την βασική θέση του υποψήφιου περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, για μία νέα αναπτυξιακή και ελπιδοφόρα πορεία της Πελοποννήσου, με σχέδιο, γνώση, πείρα αλλά πάνω από όλα με διάθεση, πρόθεση και αποτελεσματική εφαρμογή και υλοποίηση.

Η ανάπτυξη της Πελοποννήσου, δεν είναι αφηρημένη έννοια, αλλά η πρώτη προϋπόθεση για την δημιουργία υποδομών, που θα δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία, θέσεις εργασίας και βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Για την παράταξη "Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο", είναι μονόδρομος ο επανασχεδιασμός του αναπτυξιακού μοντέλου της περιφέρειας και η άμεση εκκίνηση των πρωτοβουλιών, που θα φέρουν στο προσκήνιο, την αναγκαιότητα, βιώσιμων έργων υποδομών την χρηματοδότηση και την εκτέλεση τους, για να ανακάμψει επιτέλους η τοπική μας οικονομία.

Απαιτούνται νέα χρηματοδοτικά εργαλεία, πλατφόρμες ιδεών, εφαρμογή της καινοτομίας, να προχωρήσουμε τις μεταρρυθμίσεις, να αλλάξουμε νοοτροπίες και να στηρίξουμε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την επιχειρηματικότητα, μα πάνω απ' όλα απαιτούνται οι κατάλληλοι άνθρωποι, οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν την νέα αναπτυξιακή πολιτική της περιφέρειας Πελοποννήσου.
Δημοσίευση: Απριλίου 19, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σ. ΜΟΥΡΙΚΗΣ: Μια πολύ δυνατή υποψηφιότητα για το συνδυασμό του Π. Νίκα στην Κορινθία - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator