Γ. ΔΕΔΕΣ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Η απώλεια της αδερφής του, το αγαπημένο του σπορ και η διασκέδαση με φίλους - ΒΙΝΤΕΟ

0



Μία συνέντευξη κατά την οποία μίλησε για στοιχεία της ζωής του, που πρώτη φορά μοιράζεται με το κοινό, έδωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και εν ενεργεία Γενικός Γραμματέας Δημοσίων Έργων, Γιώργος Δέδες στο «Καλημέρα Αρκαδία» και στη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού.

Για το πότε προλαβαίνει να ξεκουράζεται: «Στο ελεύθερο επάγγελμα δεν υπάρχουν κανονικές συνθήκες εργασίας. Εγώ ως πολιτικός μηχανικός γνώρισα και τις καλές εποχές. Τις εποχές με μεγάλη οικονομική δραστηριότητα, με πολλές ώρες εργασίας, αλλά και διασκέδαση».

Για το τι πρέπει να έχει μία γυναίκα για να είναι στο πλευρό του Γιώργου Δέδε: «Θεωρώ πολύ σημαντικό το κομμάτι της επικοινωνίας, της ειλικρίνειας και της έμπνευσης.»

Για τις προβληματικές σχέσεις των ανθρώπων: “Υπάρχει το πρόβλημα της αποξένωσης. Τα νέα μέσα που φέρνει η τεχνολογία έχουν θετικά στοιχεία, αλλά επιπλέον έχουν δημιουργήσει μία μεγάλη αποξένωση. Η επικοινωνία και η σχέση δεν είναι πια ειλικρινής.»

Για το μέρος που του αρέσει στην Πελοπόννησο: «Στον περιορισμό χρόνο, προτιμώ τα ταξίδια και σπορ. Η Πελοπόννησος είναι μαγευτικός τόπος και μέσα σε πολύ γρήγορους χρόνους, μπορείς να πας από το χιονισμένο βουνό σε μία πανέμορφη παραλία».

Για τα σπορ που του αρέσουν: «Είμαι μανιώδης στο κολύμπι. Μου αρέσει ιδιαίτερα και πολλές φορές, νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ, η επαφή με τη θάλασσα μου καθαρίζει το μυαλό.»

Για μία πολύ δύσκολη στιγμή του: «Αυτό έχει να κάνει με την απώλεια της μικρότερης αδερφής μου, μέσα από σκληρή διαδικασία και εξάχρονης μάχης με τον καρκίνο που ήταν η πιο δύσκολη εμπειρία για εμένα».

Για το αν θα συνεχίσει να είναι προσιτός, εφόσον εκλεγεί Περιφερειάρχης: «Δεν άλλαξα τόσα χρόνια, διατήρησα τους ίδιους φίλους, είναι too late για να αλλάξω τώρα».

Για την αγαπημένη του συνήθεια με τους φίλους του: «Εμείς ζητάμε κάποια πράγματα χαλάρωσης, λόγω της έντασης της δουλειάς. Μπορεί να είναι σε ένα φαγητό ή ποτό με χαλαρή μουσική, τζαζ, soft rock ή έντεχνο ελληνικό τραγούδι.»

Για το μέρος που αγαπά εκτός από την Πελοπόννησος: «Αυτό το μέρος είναι η Κρήτη και έχει να κάνει με τη φιλοξενία των ανθρώπων και με τις σχέσεις που έχω δημιουργήσει εκεί.»


Πηγή: kalimera-arkadia.gr
Δημοσίευση: Απριλίου 08, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γ. ΔΕΔΕΣ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Η απώλεια της αδερφής του, το αγαπημένο του σπορ και η διασκέδαση με φίλους - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator