Δ. ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: Κατασκευάζονται νέες και αναβαθμίζονται υφιστάμενες πλατείες στα χωριά

0Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ

Σε μια σειρά παρεμβάσεων σε υφιστάμενες πλατείες και νέους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου υλοποιεί η Δημοτική Αρχή Σικυωνίων προκειμένου να δημιουργήσει φιλόξενους χώρους για τους επισκέπτες και τους δημότες.

Το έργο ανάπλασης που βρίσκεται σε τροχιά υλοποίησης περιλαμβάνει εκτεταμένες παρεμβάσεις για την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση επτά πλατειών σε Διμηνιό, Πάσιο, Κάτω Διμηνιό, Λαλιώτη, Μικρό Βάλτο, Λαύκα και Φενεό (Σιβήστα). Οι εργασίες ανάπλασης περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την αντικατάσταση των φθαρμένων κιγκλιδωμάτων, την αποκατάσταση της πλακόστρωσης καθώς και την τοποθέτηση νέων φωτιστικών σωμάτων. Την αναβαθμισμένη εικόνα των πλατειών θα συμπληρώσουν νέα καλόγουστα παγκάκια και καινούρια καλαθάκια απορριμμάτων. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να μπορέσουν οι πλατείες να αποτελέσουν τόπο συνεύρεσης, συναναστροφής και αναψυχής των κατοίκων και ιδιαίτερα της νεολαίας δίνοντας τους τη δυνατότητα να αναπτύξουν διάφορες πολιτιστικές και κοινωνικές δραστηριότητες.
Δημοσίευση: Απριλίου 22, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ. ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ: Κατασκευάζονται νέες και αναβαθμίζονται υφιστάμενες πλατείες στα χωριά "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator