Πελοπίδα το χρίσμα δε "βγάζει" Δήμαρχο !!!

0Μόνο προβληματισμό θα πρέπει να έχει φέρει στις τάξεις της "Δύναμης Εξέλιξης" του Πελοπίδα Καλλίρη το πρόσφατο γκάλοπ για το Δήμο Κορινθίων όπου εμφανίζει τον Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας και πρώην υποψήφιο βουλευτής Κορινθίας, Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και Γενικό Γραμματέα Υπουργείου να συγκεντρώνει στις προτιμήσεις των Κορινθίων μόλις το 8% !!!
Ένα ποσοστό που αν μη τι άλλο πονοκεφαλιάζει τον επικεφαλής αλλά και τα στελέχη του συνδυασμού για τη συνέχεια. 
Ένας συνδυασμός ο οποίος δείχνει να έχει επαναπαυθεί στο περιβόητο χρίσμα του κόμματος της Ν.Δ. το οποίο πάντως από μόνο του δεν αρκεί για να "βγάλει" Δήμαρχο !!!


Δημοσίευση: Απριλίου 15, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πελοπίδα το χρίσμα δε "βγάζει" Δήμαρχο !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator