ΚΙΑΤΟ: Δυνατές υποψηφιότητες στο συνδυασμό του Δ. Παπαγεωργίου

0

Χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανφάρες ο υποψήφιος δήμαρχος Σικυωνίων Δημήτρης Παπαγεωργίου συνεχίζει τη συμπλήρωση του δημοτικού ψηφοδελτίου, με δυνατές υποψηφιότητες.

Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου καλωσόρισε τους Βασίλη Τσακανίκα, πρόεδρο Αρχαίας Σικυώνας (Βασιλικού), Δημήτρη Μαυρέα, πρ. πρόεδρο Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου και Παναγιώτη Πάνα, πρόεδρος εποπτικού συμβουλίου ελαιουργικού συνεταιρισμού Κρυονερίου, που έθεσαν τις δυνάμεις τους στη διάθεση του συνδυασμού «Δύναμη Αλλαγής», τονίζοντας:

«Το κύρος, η εντιμότητα και οι γνώσεις σας στα αυτοδιοικητικά και συνδικαλιστικά δρώμενα, αποτελούν βασικό όπλο για την δημιουργία ενός δίκαιου Δήμου, για την νέα πορεία του τόπου, για την αλλαγή στην πράξη και όχι στα λόγια, που επαγγέλλεται ο συνδυασμός μας».

Με υπευθυνότητα και σύνεση, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς παζάρια και προσωπικές συναλλαγές, ο Δημήτρης Παπαγεωργίου συμπληρώνει τον συνδυασμό του με πλουραλισμό και δυνατά ονόματα από όλους τους χώρους, με πρόσωπα που έχουν την θέληση και τη δύναμη να συμβάλλουν στη δημιουργία ενός δίκαιου Δήμου για όλους, με πρόσωπα που πιστεύουν ότι η αλλαγή δεν είναι λόγια και ιδέες, αλλά πράξεις που απαιτούν δύναμη που μόνο όλοι μαζί μπορούν να προσφέρουν.

Γραφείο Τύπου
Δημοσίευση: Απριλίου 14, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Δυνατές υποψηφιότητες στο συνδυασμό του Δ. Παπαγεωργίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator