Π.ΚΑΛΛΙΡΗΣ: ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ - ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΜΕ ΑμΕΑ

0Παράλληλα με το οδοιπορικό διαβούλευσης με τους συντοπίτες μας στις δημοτικές και τοπικές ενότητες/κοινότητες, πραγματοποιούμε ουσιαστική διαβούλευση με συλλογικότητες και κλάδους. Η Κοινωνία των Πολιτών, είναι η ραχοκοκαλιά του οράματός μας και της κατάρτισης του Προγράμματός μας ,για την εξέλιξη του τόπου, για το Δήμο Κορινθίων που μας αξίζει.

Η δέσμευση τιμής του Συνδυασμού μας για έναν ανθρώπινο Δήμο, απαιτεί εξειδικευμένες και στοχευμένες παρεμβάσεις και αλλαγές, που θα θέτουν ως προτεραιότητα την ισότητα και τις ίσες ευκαιρίες, την προσβασιμότητα και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για τη δύσκολη καθημερινότητα των Α.μ.Ε.Α. και των οικογενειών/συνοδών τους.

Ύστερα από αίτημα του Συνδυασμού μας, το Δ.Σ. του Σωματείου Α.μ.Ε.Α. Κορινθίας, το οποίο με το εθελοντικό του έργο συμβάλλει στη διευκόλυνση της καθημερινότητας των συντοπιτών μας και στην αντιμετώπιση των διακρίσεων και της καταπάτησης θεμελιωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δέχθηκε χθες το απόγευμα στα Γραφεία του τον επικεφαλής μας, Πελοπίδα Καλλίρη.

Η συνάντηση, στον πλέον ακατάλληλο χώρο για τη λειτουργία του Σωματείου και τις ανάγκες των μελών του, ήταν εξαιρετικά εποικοδομητική.

Από την ανταλλαγή πληροφοριών και απόψεων κατά τη συζήτηση, επιβεβαιώθηκε ο ακριβής και σωστός ο προσανατολισμός του Προγράμματός μας, ενώ οι ειδικές παρατηρήσεις του Δ.Σ. του Σωματείου, εμπλούτισαν και ενίσχυσαν το σχεδιαζόμενο από τον Συνδυασμό μας πλαίσιο ειδικών πολιτικών και παρεμβάσεων για τα Α.μ.Ε.Α.

Η ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗΣ και ο επικεφαλής μας, Πελοπίδας Καλλίρης, ευχαριστούμε θερμά το Δ.Σ. του Σωματείου Α.μ.Ε.Α. Κορινθίας, για την αναντικατάστατη συμβολή τους στην προσπάθεια μας για να κάνουμε μαζί με τους πολίτες πράξη το αυτονόητο.
Δημοσίευση: Μαρτίου 20, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Π.ΚΑΛΛΙΡΗΣ: ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ - ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΜΕ ΑμΕΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator