ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ: Βελτίωσαν δρόμο και έκοψαν κορδέλες !!! - ΒΙΝΤΕΟ

0


Απίστευτα πράγματα με φόντο τα έργα και τις ημέρες της απερχόμενης περιφερειακής αρχής. Τελευταίο επεισόδιο τα εγκαίνια της βελτίωσης (!!!) δρόμου που έχει ξεκινήσει η όλη προσπάθεια από το 2015 (όχι δεν κατασκεύασαν νέο δρόμο αλλά βελτίωσαν υπάρχοντα) στην 22α επαρχιακή οδό Γέφυρα ΜΑΜΙ έως Ανδρομονάστηρο.

Με τους ρυθμούς υλοποίησης του έργου να είναι ενδεικτικοί για το πώς κάποιοι αντιλαμβάνονται την ανάπτυξη, το έργο ολοκληρώθηκε μετά από τις σχεδόν «καθιερωμένες» πλέον παρατάσεις, ενώ το φοβερό της υπόθεσης είναι πως θα χρειαστεί συμπληρωματική εργολαβία για να διορθωθούν οι επιπτώσεις που προκλήθηκαν στις προσβάσεις της αγροτικής οδοποιίας, σύμφωνα με τα όσα σημείωσε ο απερχόμενος περιφερειάρχης!!!

Άκρως χαρακτηριστικά τα όσα σημείωσε στο σχολιασμό του δελτίου ειδήσεων της Τηλεόρασης BEST o Νίκος Μπελογιάννης, με αναφορές και στα όσα ο κ. Τατούλης υπονόησε για τον Γιάννη Λαμπρόπουλο, καθώς επίσης και για την παρουσία των συμβούλων του Τατούλη στο κόψιμο της κορδέλας (!!!), με χαρακτηριστικότερη την αναφορά για τη σχέση των Φίλιππου Μπάμη και Σωτήρη Παναγιωτόπουλου, μία σχέση από το παρελθόν και το Δήμο Οιχαλίας.

Δημοσίευση: Μαρτίου 20, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ: Βελτίωσαν δρόμο και έκοψαν κορδέλες !!! - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator