ΝΔ: "Αξιολογήθηκε ο Τατούλης και κρίθηκε ανεπαρκής"

0«Ειδική επιτροπή έκανε αξιολόγηση στο έργο του Πέτρου Τατούλη και δεν ήταν δύσκολο να καταλήξει σε απόφαση που οδηγούσε σε αρνητικό συμπέρασμα για την παραγωγή έργου του κ. Τατούλη. Το έργο του υπολειπόταν πολύ. Δεν έλυσε το θέμα με τα απορρίμματα, δεν είχε ικανοποιητικά αποτελέσματα στον τουρισμό, αλλά και η πολιτική του στάση δεν συμβάδιζε με αυτά που πρεσβεύει η Ν.Δ. Κρίναμε ότι η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Νίκα ενδείκνυται για την Πελοπόννησο, αφού έχει ικανό έργα στην Καλαμάτα και συμβαδίζει με τα πιστεύω του κόμματος».

Αυτό απάντησε απ’ την Τρίπολη ο βουλευτής Κιλκίς και τομεάρχης διοικητικής ανασυγκρότησης της Ν.Δ., κ. Γιώργος Γεωργαντάς, σε ερώτηση που του έγινε για το θέμα του κ. Πέτρου Τατούλη.

Σε δεύτερη ερώτηση, για το ζήτημα μιας πιθανής βουλευτικής υποψηφιότητας της κ. Εύης Τατούλη, ο κ. Γεωργαντάς ήταν ξεκάθαρος και απόλυτος: «Ότι ανακοίνωσε η κ. Μαρία Σπυράκη ισχύει στο ακέραιο. Το θέμα έχει κλείσει για τη Ν.Δ.».
Δημοσίευση: Μαρτίου 31, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΔ: "Αξιολογήθηκε ο Τατούλης και κρίθηκε ανεπαρκής""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator