Τώρα της Περιφερειακής Αρχής της φταίνε και οι ενεργοί πολίτες!

0Ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου (ΠΕ.ΣΥ.) έχει μεγάλη ευθύνη για την εικόνα που παρουσίασε το «σώμα» στις τελευταίες συνεδριάσεις του. Αν και ο ίδιος πρωταγωνίστησε στην ακυρότητα των αποφάσεών του από τα αρμόδια όργανα, δεν φαίνεται να έβγαλε τα σωστά συμπεράσματα.

Με τον τρόπο που χειρίστηκε τη συνέχιση της 5/2019 διακοπείσας συνεδρίασης του ΠΕ.ΣΥ. (από τις 12/3/2019 την επόμενη μέρα, στις 13/3/2019), με το θέμα της έγκρισης αναγκαστικών απαλλοτριώσεων για το έργο της διαχείρισης των απορριμμάτων, φέρει ευθύνη.

Αντί να σοβαρευτεί, να εκτελεί σωστά τις υποχρεώσεις του και να μην είναι «ετερόφωτος», μας υποδεικνύει ότι για τα λάθη του φταίνε οι άλλοι. Έφτασε στο σημείο να μιλά για «αθλιότητες» του δικηγόρου κ. Τάκη Γατσόπουλου, ο οποίος έχει διατελέσει περιφερειακός σύμβουλος και αντιπρόεδρος του ΠΕ.ΣΥ., είναι ενεργός πολίτης και νομικός σύμβουλος θιγόμενων ιδιοκτητών στην Παλαιόχουνη, όσον αφορά το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και του έργου μέσω ΣΔΙΤ. Ενώ ο κ. Γατσόπουλος έχει αποδείξει ότι μιλά και δρα σοβαρά, υπεύθυνα και αποτελεσματικά, ο πρόεδρος του ΠΕ.ΣΥ. φτάνει στο σημείο να τον προσβάλει και να μη σέβεται ούτε τον θεσμικό και κοινωνικό του ρόλο ως λειτουργού της Δικαιοσύνης.

Αυτή η περιφερειακή αρχή, με πρωταγωνιστή τον κ. Τατούλη, δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Λειτουργώντας παραταξιακά και με ιδιοτέλεια, σε σοβαρά θέματα, υποτίμησε και ευτέλισε τη λειτουργία των συλλογικών οργάνων και των προσώπων που τα απαρτίζουν. Αφού θεώρησε ότι η Περιφέρεια είναι «μαγαζί» της, τώρα της φταίνε και οι ενεργοί πολίτες! Η Δημοκρατία είναι δύσκολο «μάθημα» για αρκετούς που έρχονται από τα «παλιά».

Για την «Πελοπόννησος Πρώτα»
ο επικεφαλής Νίκος Πατσαρίνος
Δημοσίευση: Μαρτίου 18, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τώρα της Περιφερειακής Αρχής της φταίνε και οι ενεργοί πολίτες! "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator