ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΑΡΑ: ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

0


Σαν μητέρα, σαν γιατρός αλλά και ως Πελοποννήσια, η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο "Νέα Πελοπόννησος" του Πέτρου Τατούλη είναι αποτέλεσμα, της φιλοδοξίας να κάνουμε σημαντικά πράγματα για τους ανθρώπους στον τόπο μας.
Μας ενώνουν, οι αγωνίες για το κοινό μας μέλλον και τα προβλήματά του.
Η θέληση για προσφορά. Θέλουμε να υπηρετήσουμε τους ανθρώπους του τόπου μας, με συνέπεια, ανιδιοτέλεια, αγάπη και φροντίδα.
Μπορεί να ακούγεται λίγο ρομαντικό αυτό στις μέρες μας, όμως είναι η αλήθεια.
Εξάλλου οι Κορίνθιοι γνωρίζουν ότι όταν δεν υπήρχαν οι συνθήκες για προσφορά, έκανα ότι η συνείδηση μου όρισε.
Αυτές οι εκλογές είναι δύσκολες και για εμένα προσωπικά ακόμα πιο σκληρές γιατί μεγαλώνω δύο παιδιά, μαζί με την δουλειά και δεν έχω ελεύθερο χρόνο.
Ομως αξίζει τον κόπο, ακόμα και τις θυσίες που απαιτούνται για να είμαι χρήσιμη σε όσους με εμπιστεύονται και για καλύτερες μέρες για τα δικά μου παιδιά, τα δικά σας παιδιά, για τα παιδιά της Πελοποννήσου.
Ολοι μας ότι και αν ψηφίζουμε ένα πράγμα πρέπει να έχουμε βαθειά στο μυαλό μας.
Να ζήσουν καλύτερα τα παιδιά μας.
Ας το προσπαθήσουμε όλοι μαζί.
Το μπορούμε!

ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΑΡΑ

Δημοσίευση: Μαρτίου 18, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΧΡΙΣΤΑΡΑ: ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator