Σοβαρό το πρόβλημα της διάβρωσης στη δυτική Κορινθία - Στα λόγια έμειναν τα έργα επί θητείας Τατούλη

0



Το σοβαρό πρόβλημα της διάβρωσης ειδικά στη Δυτική Κορινθία είναι πολύ σοβαρό και απασχολεί ιδιαίτερα τους κατοίκους!

Η θάλασσα έχει φτάσει στα σπίτια θέτοντας σε κίνδυνο τόσο την ασφάλεια των πολιτών όσο και την περιουσία τους.

Επι θητείας του Τατούλη στην περιφέρεια Πελοποννήσου μόνο λόγια ακούγονταν και κάποιες μικροεπεμβάσεις είδαν οι κάτοικοι! Το πρόβλημα δεν λύθηκε σε καμία περίπτωση και κανείς δεν ξέρει πότε θα λυθεί. Γιατί εκλογές έρχονται και θεωρούμε ότι κάποιοι θα αρχίσουν πάλι …να λένε τα δικά τους!

Δεν μπορεί όμως ο Τατούλης προεκλογικά να θίγει το θέμα της διάβρωσης που επι θητείας του τόσα χρόνια δεν έγιναν τα έργα που έπρεπε!

Και φυσικά δεν ξέρουμε δελτία τύπου από την περιφέρεια, σαν το παρακάτω, κατά πόσο πείθουν τους Κορίνθιους και ειδικά τους κατοίκους στη Δυτική Κορινθία!

Αναφέρεται μεταξύ άλλων από την περιφέρεια Πελοποννήσου: «Την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος της διάβρωσης στην περιοχή του Ξυλοκάστρου ώστε να προστατευτούν οι κατοικίες έθεσε σε πρώτη προτεραιότητα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά την αυτοψία που πραγματοποίησε στην περιοχή του λιμανιού του Ξυλοκάστρου και του οικισμού Αριστοναυτών, συνοδευόμενος από κατοίκους, το Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Άγγελο Παπαγγελόπουλο, τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Ευριπίδη Γκιάτα, την υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο κα Γιώτα Μπάγκα και τις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας…».

Δημοσίευση: Μαρτίου 04, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σοβαρό το πρόβλημα της διάβρωσης στη δυτική Κορινθία - Στα λόγια έμειναν τα έργα επί θητείας Τατούλη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator