ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: “ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΩΛΑ”

0


Τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019, το Βιβλιοπωλείο ΚΙΒΩΤΟΣ, με την υποστήριξη του Κέντρου Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Κορινθίων και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ συνδιοργάνωσαν, στο Εμπορικό Επιμελητήριο Κορίνθου, την παρουσίαση του πρώτου μυθιστορήματος της κ.Έλενας Γκίκα - Πετρουλάκη “Καθρέφτες και είδωλα”.

Η κ.Πηνελόπη Μπισμπίκη, ιδιοκτήτρια του Βιβλιοπωλείου Κιβωτός, ευχαρίστησε την συγγραφέα, το ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων και την ΠροΪσταμένη των Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων του, κ.Τόνια Τζαναβάρα, που δέχτηκε να προλογίσει την εκδήλωση, το Εμπορικό Επιμελητήριο Κορίνθου για την φιλοξενία, τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ και το κοινό.

Η κ.Τόνια Τζαναβάρα, Αρχαιολόγος - Ιστορικός Τέχνης, Διδάκτωρ Μουσειολογίας, Έφορος της Δημοτικής Πινακοθήκης Κορίνθου και ΠροΪσταμένη Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων του ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων με την καταπληκτική παρουσίαση του βιβλίου, το οποίο προσέγγισε με μοναδικό τρόπο, χωρίς να αφήσει καμία αμφιβολία για την αξία και την πρωτοτυπία του, εντυπωσίασε την ίδια την συγγραφέα και το βιβλιόφιλο κοινό, που παρακολούθησε την εκδήλωση!

Η συγγραφέας μίλησε για το βιβλίο της, που είναι εμπνευσμένο από αληθινές ιστορίες, τονίζοντας τον καθοριστικό ρόλο της ποιότητας των σχέσεων, που ξεκινούν μέσα από την οικογένεια, στην πορεία του καθενός στην ζωή. Την βία, την κάθε μορφή βίας, που μπορεί να υφίσταται ένα άτομο, ανεξάρτητα από την ηλικία του, την κοινωνική του θέση, την οικονομική του κατάσταση και το μορφωτικό του επίπεδο την καθρεφτίζει παντού γύρω του. Οι συνέπειές της βαραίνουν όχι μόνο το ίδιο το άτομο που την υφίσταται αλλά και τους γύρω του και εμφανίζονται με το παραμικρό ερέθισμα προκαλώντας μικρές ή μεγάλες “καταστροφές” ορατές ή όχι. Αυτός ο κύκλος συνεχίζεται, μέχρι το άτομο να επιλέξει καθρέφτη και είδωλο…

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi























Δημοσίευση: Μαρτίου 05, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: “ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΩΛΑ”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator