ΚΙΑΤΟ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΚΟΥ ΛΕΓΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

0
Συνάντηση με τον πρόεδρο του «Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Σικυώνος» (ΑΟΑΣ) Δημήτρη Δρίτσα, ο οποίος εκπροσώπησε το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου, είχε την Παρασκευή ο επικεφαλής του συνδυασμού «συνΔΗΜΟΤΕΣ» και υπ. Δήμαρχος Σικυωνίων Μάρκος Λέγγας. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι υποψήφιοι του συνδυασμού Αντιγόνη Κατσαβού, Θοδωρής Κοκκιούσης, Παναγιώτης Ντόμαλης και Δημήτρης Τσατσάνης.

O κ. Δρίτσας περιέγραψε τις δραστηριότητες του Ομίλου, ο οποίος έχει περισσότερα από 100 παιδιά στο δυναμικό του. Ωστόσο, και στην περίπτωση του ΑΟΑΣ, το κυριότερο πρόβλημα που καταγράφηκε ήταν αυτό των υποδομών. Παρά το γεγονός πως τα δύο γήπεδα που υπάρχουν είναι από τα καλύτερα στον νομό, είναι φανερό πως δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες ενός αθλήματος που είναι σε διαρκή ανοδική πορεία και συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πολλών νέων. Για τον λόγο αυτό ο κ. Δρίτσας τόνισε πως είναι απαραίτητο να ολοκληρωθεί ο αρχικός σχεδιασμός του project, που προέβλεπε την δημιουργία τεσσάρων συνολικά γηπέδων, αλλά και την κάλυψη άλλων βασικών υποδομών, που δεν υπάρχουν τώρα, όπως τα αποδυτήρια και τα γραφεία.

Από τη μεριά του ο κ. Λέγγας έκανε αναφορά στο σχέδιο των «συνΔΗΜΟΤΩΝ» για την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, μέσα από την δημιουργία ενός νέου, σύγχρονου αθλητικού κέντρου στην περιοχή του προαστιακού, που θα περιλαμβάνει κολυμβητήριο, νέο κλειστό γυμναστήριο και άλλους χώρους αθλοπαιδιών. Όπως τόνισε ο συγκεκριμένος χώρος, επειδή θα είναι δίπλα στον προαστιακό, προσφέρει ένα ισχυρό πλεονέκτημα για την πρόσβαση στο αθλητικό κέντρο, όχι μόνο από όμορους δήμους, αλλά ακόμα και από την Αθήνα, ώστε το αθλητικό κέντρο να καταστεί αυτοσυντηρούμενο και ο δήμος μας πόλος έλξης και διοργάνωσης σημαντικών αθλητικών αγώνων.

Ο υπ. δήμαρχος Σικυωνίων υποστήριξε πως υπάρχουν τα ανάλογα κονδύλια για την δημιουργία του, καθώς ο νέος νόμος του Κλεισθενη δίνει απεριόριστες δυνατότητες στους ΟΤΑ του πρώτου βαθμού να δημιουργήσουν αναπτυξιακές εταιρείες, οι οποίες θα αναζητήσουν πόρους από προγράμματα και συνέργειες με τον ιδιωτικό τομέα.

Γραφείο Τύπου
υπ. Δημάρχου Σικυωνίων
Μάρκου Λέγγα
Δημοσίευση: Μαρτίου 08, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΡΚΟΥ ΛΕΓΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator