ΚΙΑΤΟ: Καταγγελία για λογοκρισία, αντιδημοκρατική και φασιστική συμπεριφορά στο Δημοτικό συμβούλιο !!!

0



Άλλο ένα επεισόδιο ήρθε να προστεθεί στον ήδη μακρύ κατάλογο με τα νταηλίκια του γνωστού ισόβιου δημοτικού "αυτοκράτορα".
Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα το χθεσινό επεισόδιο στο Δ.Σ. αφορούσε την πτώση της γέφυρας στο Φενεό, το δρόμο Λαύκα Καστανιά, όπου η Δημοτική Αρχή θέλησε (ψευδώς) να χρεωθεί ως δικό της έργο, όπως επίσης και το Μουσείο της Αρχαίας Φενεού που παραμένει μονίμως κλειστό.
Απαντήσεις στα παραπάνω θέματα από τη Δημοτική Αρχή δε δόθηκαν και όταν πολίτης ζήτησε το λόγο δεν του επετράπη να μιλήσει με αποτέλεσμα τη σφοδρή αντιπαράθεση και τελικά τη διακοπή του Δ.Σ. !!!
Αγριεύει το προεκλογικό κλίμα στο Δήμο Σικυωνίων όσο πλησιάζει η... μέρα της κρίσης και στατιστικά την ψυχραιμία τη χάνει όποιος είναι στριμωγμένος στα σχοινιά !!!

Δημοσίευση: Μαρτίου 08, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Καταγγελία για λογοκρισία, αντιδημοκρατική και φασιστική συμπεριφορά στο Δημοτικό συμβούλιο !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator