ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Στα Λουτρά Ωραίας Ελένης ο Πελοπίδας Καλλίρης

0





Σε ένα σταθμό του οδοιπορικού διαβούλευσης με τους πολίτες, που αφορούσε τις περιοχές της Αλμυρής, του Γαλατακίου, των Λουτρών Ωραίας Ελένης και του Κατακαλίου, σε ένα σταθμό με ειδικό βάρος για την ευρύτερη ανάπτυξη του Δήμου Κορινθίων, η διαπίστωση για την επιτακτική ανάγκη να καταστούν δεδομένα τα αυτονόητα, αποτέλεσε κοινό τόπο της ιδιαίτερα ζωντανής συζήτησης.

Τα ζητήματα που συνολικά απασχολούν τους πολίτες του Δήμου Κορινθίων στην καθημερινότητά τους, όπως η καθαριότητα, η ασφάλεια, η οδοποιία και άλλες υποδομές, βρίσκουν έδαφος και στις εν λόγω περιοχές.

Ειδικά  θέματα όπως ο βιολογικός, τα ρέματα, η Γέφυρα στο χείμαρρο Σάρωνα , το παράλιο μέτωπο, θέματα που αναδείχθηκαν ως κρίσιμα και από τους συμπολίτες μας, τίθενται ως προτεραιότητα μας για την εξάντληση κάθε δυνατής προσπάθειας αντιμετώπισής τους.

Παράλληλα με τα κρίσιμα ζητήματα βελτίωσης της καθημερινότητας των πολιτών και ευρύτερα της βελτίωσης ή δημιουργίας των υποδομών που χρειάζονται άμεσα οι συγκεκριμένες περιοχές, το ενδιαφέρον μας, όπως αποτυπώνεται και στο Πρόγραμμά μας, επικεντρώνεται στην ανταποδοτική για τους πολίτες αξιοποίηση και ανάδειξη των πλεονεκτημάτων και του φυσικού πλούτου της ευρύτερης περιοχής, όπως για παράδειγμα στα Λουτρά Ωραίας Ελένης και το Κοκκώσι. Είναι για εμάς το αυτονόητο.

Το οδοιπορικό διαβούλευσης με τους συμπολίτες μας, για να κάνουμε μαζί πράξη το αυτονόητο, επιβεβαιώνεται σε κάθε σταθμό μας ως ο πιο κατάλληλος τρόπος διαμόρφωσης της επόμενης μέρας για το Δήμο Κορινθίων. Μαζί με τους πολίτες συνεχίζουμε για την εξέλιξη του τόπου μας.
Δημοσίευση: Μαρτίου 06, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ: Στα Λουτρά Ωραίας Ελένης ο Πελοπίδας Καλλίρης"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator