Ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου έκοψε την πίτα του

0

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου πραγματοποίησε μια όμορφη και ζεστή εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του, μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα και με την αθρόα προσέλευση αθλητών, μελών και φίλων του συλλόγου.

Στην κατάμεστη αίθουσα του La Joya Cafe-Restaurant-Bar ο Πρόεδρος κ. Σωτήρης Μενούνος και το διοικητικό συμβούλιο του Ν.Ο. Κιάτου καλωσόρισαν τους 150 παρευρισκόμενους και παρουσίασαν διεξοδικά τον πλούσιο απολογισμό των αθλητικών και λοιπών δράσεων του συλλόγου το 2018, που περιελάμβανε σημαντικές διακρίσεις αθλητών, συμμετοχή σε μεγάλες ιστιοπλοϊκές διοργανώσεις, διοργάνωση σεμιναρίων ιστιοπλοΐας για όλους, σεμιναρίων κολύμβησης για 10η συνεχή χρονιά, πρόγραμμα καλοκαιρινής δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά, διοργάνωση σεμιναρίων πρώτων βοηθειών, συμμετοχή σε εκδηλώσεις του Δήμου κλπ. Κορυφαία στιγμή η παρουσίαση της τιμητικής διάκρισης που έλαβε το πλήρωμα του Ν.Ο. Κιάτου που συμμετείχε στην Aegean Regatta τον Αύγουστο του 2018. Επίσης ο Πρόεδρος παρουσίασε τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς, πλούσιας και αυτής σε αθλητικές δραστηριότητες και συμμετοχές σε αγώνες, δράσεις, σεμινάρια, πολιτισμό.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις αθλητών και μελών του Ομίλου του Ν.Ο. Κιάτου που διακρίθηκαν το 2018, αλλά και βραβεύσεις προσώπων και φορέων που στήριξαν τις δράσεις του Ομίλου τη χρονιά που πέρασε. Μεταξύ αυτών του Λιμενάρχη Κορίνθου για την εξαιρετική συνεργασία, του Δημάρχου Σικυωνίων για τη στήριξη που προσφέρει στο σύλλογο, του Προέδρου του ΝΠΔΔ «Η ΜΗΚΩΝΗ» για την επιτυχημένη συνεργασία, του Κ.Π.Ε. Σικυωνίων για τα πέντε χρόνια εξαιρετικής συνεργασίας, του Ομίλου Αυτοδυτών Λουτρακίου, της εταιρείας ΔΙΑΚ για τη σταθερή στήριξη προς το σύλλογο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Άγγελος Παπαγγελόπουλος, ο Δήμαρχος Σικυωνίων κ. Σπύρος Σταματόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Σικυωνίων κ. Γιάννης Τσιάνος, Γιάννης Μυττάς και Βασίλης Αλεξόπουλος, ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Η Μηκώνη» κ. Δημήτρης Ζάρκος, ο Πρόεδρος του ΝΠΙΔ ΚΟΔΕΔΗΣ κ. Γιάννης Σωτηρόπουλος, η εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος για θέματα κοινωνικής πολιτικής κα Βάσω Μπουζιάνη-Τσαντίλα, ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου κ. Χρήστος Ζαχαριάς, ο Διοικητής του Λιμενικού Τμήματος Κιάτου κ. Παρασκευάς Κορωναίος, Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου κ. Βασίλης Παγώνης οι υποψήφιοι Δήμαρχοι κ. Δημήτρης Παπαγεωργίου, Μάρκος Λέγγας και Νίκος Ζαχαρόπουλος.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας, προσφορά του φούρνου του κ. Νίκου Γκίνη και της Sweet Cakes & Design, που ανέδειξε ως τυχερό της χρονιάς τον κ. Παρασκευά Κορωναίο, ο οποίος κέρδισε τη συμμετοχή σε ένα ταξίδι με ιστιοπλοϊκό σκάφος, προσφορά του Ναυτικού Ομίλου.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Ναυτικού Ομίλου Κιάτου ευχαρίστησαν όλους τους φίλους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και υποσχέθηκαν το 2019 ακόμη πιο πολλές δράσεις και ευκαιρίες για ενασχόληση με το ναυταθλητισμό και τη θάλασσα.
Δημοσίευση: Μαρτίου 08, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Ναυτικός Όμιλος Κιάτου έκοψε την πίτα του "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator