Κύριε Μυττά χθες ρήμαξαν δύο σπίτια σε Κιάτο και Κάτω Διμηνιό με το δόγμα σας "ασφάλεια και ελευθερία" - ΒΙΝΤΕΟ

0Μπαράζ διαρρήξεων και κλοπών σε σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Κιάτου.

Άγνωστοι δράστες έκλεψαν δύο σπίτια, το ένα στο γήπεδο στο Κιάτο το άλλο σπίτι στην περιοχή Κοκκινιά στο Κάτω Διμηνιό του Δήμου Σικυωνίων.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ιδιοκτήτες των δύο σπιτιών, καθώς όλα τα δωμάτια ήταν άνω κάτω, με τους άγνωστους για την ώρα δράστες να έχουν ψάξει τα πάντα πριν φύγουν, παίρνοντας οτιδήποτε σημαντικό βρήκαν, κάποια χρήματα, χρυσαφικά κλπ.

Κατά δήλωση του ιδιοκτήτη της οικίας στο Κάτω Διμηνιό πρόκειται για ρομά όπως ανέφερε ο ίδιος σε ιδιωτικό βίντεο που ανάρτησε σε κοινωνικό δίκτυο.

Λίγες μέρες πριν ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος του Δήμου Σικυωνίων κ. Μυττάς είχε παραδεχτεί δημόσια σε ομιλία του πως για το πρόβλημα με τους ρομά στην περιοχή η δημοτική αρχή δεν μπορεί να κάνει κάτι μόνη της και πως η πολιτεία πρέπει να βοηθήσει, ενώ τόνισε πως υποστηρίζει το δόγμα "ασφάλεια και ελευθερία και όχι ασφάλεια αντί ελευθερίας" (με ότι μπορεί να καταλάβει κανείς από αυτό και όπως μπορεί ο καθένας να το ερμηνεύσει) !!!
Μια δήλωση που προκαλεί εντύπωση αν σκεφτεί κανείς πως ο ίδιος ο κος αντιδήμαρχος κάνει λόγο για "παραβατικές συμπεριφορές των τσιγγάνων της περιοχής μας" !!!

Δείτε όλη την ομιλία του:


Δημοσίευση: Μαρτίου 28, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κύριε Μυττά χθες ρήμαξαν δύο σπίτια σε Κιάτο και Κάτω Διμηνιό με το δόγμα σας "ασφάλεια και ελευθερία" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator