Γ.ΔΕΔΕΣ: Μία ζωή χωρίς αυλή ή σκοτεινά σημεία…!

0Η Κορινθία αποτελεί προνομιακό πολιτικό χώρο για τον υποψήφιο περιφερειάρχη Γιώργο Δέδε, όχι μόνο γιατί είναι Κορίνθιος αλλά και γιατί στον νομό έχει την φήμη του καλού ανθρώπου και του σοβαρού.

Ανεξάρτητα από το τι μπορεί κανείς να του χρεώνει για να μην τον ψηφίσει, όλοι συμφωνούν ότι η πορεία του δεν είχε σκάνδαλα ή σκοτεινά σημεία.

Η κριτική που του ασκείται αναφέρεται κύρια στην πολιτική του δράση με κεντρικό πεδίο την συμμετοχή του στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Όμως και σε αυτό υπερισχύει η προσωπική του εντιμότητα.

Ο Δέδες δεν έχει αυλή, δεν έχει συμβούλους, δεν έχει κοντά του εργολάβους ή προμηθευτές.

Δεν είχε ποτέ και πλέον είναι αργά για να αποκτήσει.

Έτσι εξηγείται και το ψηφοδέλτιο που συγκροτεί στην Κορινθία και έχει πρόσωπα από όλους σχεδόν τους πολιτικούς χώρους.

Πρόσωπα ούτως ή άλλως άφθαρτα και με κοινωνική παρουσία.

Στην Κορινθία όμως εκτός από το ψηφοδέλτιο, που θα παρουσιάσει σημαντικές εκπλήξεις τον πρώτο λόγο παίζει ο ίδιος ο υποψήφιος περιφερειάρχης.

Ο άνθρωπος Γιώργος Δέδες είναι γνωστός στους Κορίνθιους και αυτόν ψηφίζουν ακόμα και ορκισμένοι εχθροί του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα κόμματα έρχονται και παρέρχονται, οι άνθρωποι όμως μένουν ο καθένας με τον τρόπο που ζει και τις δικές του προτεραιότητες.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 07, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γ.ΔΕΔΕΣ: Μία ζωή χωρίς αυλή ή σκοτεινά σημεία…!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator