Δ.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: Ιστορική μέρα για το Δήμο Σικυωνίων, αλλά...

0


Σήμερα είναι πράγματι μια ιστορική μέρα για το Δήμο Σικυωνιων. Μια ιστορική μέρα όπου αποκαλύφθηκε πλήρως για όποιον έχει ανοιχτα ώτα το απόλυτο ΨΕΜΑ αλλά και ο ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ χαρακτήρας μιας Δημοτικής Αρχής βυθισμένης στην υποκρισία. Και εξηγούμαι:
1) Επί 9 έτη ο κ.Δήμαρχος προσωπικά σας έταζε ΠΗΓΑΙΟ ΝΕΡΟ. Φέρνει ΝΕΡΟ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ και μάλιστα με προσμίξεις 3 ήδη ενεργών και ακατάλληλων ως προς τον πόσιμο χαρακτήρα του νερού τους συν μια νέα την περίφημη γεώτρηση Παπαμήτρου (Κεφαλαρι). Ο μηδενιστικός λόγος αποδεικνύεται από το ότι ούτε καν μνημόνευσε τον αείμνηστο Δήμαρχο Γιαννόπουλο, που οραματίστηκε αυτό το έργο και αγόρασε την συγκεκριμένη γεώτρηση 20 χρόνια πριν.
2) Απεκρύβη συνειδητά το γεγονός ότι η ΧΗΜΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ από πριν είναι κατ' ελάχιστον βελτιωμένη τόσο ώστε να εντάσσεται κατά την πρόσφατη μέτρηση στα όρια του πόσιμου νερού.
3) Απεκρύβη σκόπιμα ότι ο ΕΦΕΤ καλεί ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ για επανέλεγχο τα νερά των γεωτρήσεων αν χρησιμοποιούνται ως πόσιμα. Σήμερα είναι διαφορετική η ποιότητα του νερού από ότι πχ το Μάιο όταν και θα έχει σαρωθεί η γη από τα γεωργικά λιπάσματα. Τότε θα ανακαλυφθεί πλήρως η σημερινή κοροϊδία.
4) Αναφέρθηκε σε ποσά εκατομμυρίων και σε εργολάβους που κατασκεύασαν τα έργα . Τα χιλιόμετρα αυτά κατασκευάστηκαν με ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Ή ΕΓΙΝΕ ΣΩΡΕΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ και μάλιστα ΟΧΙ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΑΣ αλλά "πρόθυμων υπαλλήλων" άλλων φορέων;;;;;;
4) Ποια είναι η περιβαλλοντική φροντίδα για την περιοχή που δίνει ΝΕΡΟ ΓΕΩΤΡΗΣΕΩΝ ΟΧΙ ΠΗΓΩΝ ως προς την απομείωση του υδροφόρου ορίζοντα της, γεγονός που εγκυμονεί προφανείς κινδύνους αφανισμού των υδάτων συνολικά της περιοχής???
5) Εν τέλει ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 ΣΤΗ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ή ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΗΓΑΙΟ ΝΕΡΟ ως ο κ.Δήμαρχος διατυμπάνιζε όταν φώναζε ότι δεν θα δίνει ούτε ένα "δάκρυ νερό" μοιράζοντας "πολιτικό σανό" στα παπαγαλάκια του????
Δεν είναι ο χώρος για να γράψω έκθεση για ένα τέτοιο θέμα. Έγραψα λίγους προβληματισμούς.
κ.Δήμαρχε σήμερα ΔΕΝ δεχτήκατε ερωτησεις. Καλέσατε τα μέσα, είπατε τα παραμύθια σας, λάβατε το χειροκρότημα από τους δημοτικούς σας συμβούλους (ο κόσμος δεν πείστηκε γιατί διαφορετικά σε μια δήθεν τόσο ιστορική στιγμή θα είχε βουλιάξει όλη η πλατεία του Κιατου) και φύγατε....
Σας καλώ ΟΠΟΥ θέλετε ΟΠΟΤΕ θέλετε με ΟΠΟΙΟΝ συντονιστή θέλετε ενώπιον ΟΠΟΙΟΥ κοινού θέλετε σε ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ για την κοροϊδία του Σικυωνιου λαού επί 9 έτη, για την αδιαφορία σας για το Στυμφάλιο λαό, για τις άθλιες μεθοδεύσεις ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ σε εργολάβους που σήμερα παριστάνουν τους "πολιτικούς σας συνεργάτες", για τις μετατροπές ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΣΕ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ και ότι άλλο θελήσετε. Από μέρους μου ανοιχτή κάθε ατζέντα. Είπατε ότι τίποτα δεν σας χαρίστηκε. Ιδού η ώρα να δείξετε ότι δεν φοβάστε το διάλογο. Αναμένω τον ορισμό της ημερομηνίας.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 12, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δ.ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: Ιστορική μέρα για το Δήμο Σικυωνίων, αλλά..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator