"ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ": Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα - ΒΙΝΤΕΟ

0Από το 2011 περιμένουν οι δημότες του Δήμου Σικυωνίων το πόσιμο νερό που είχε υποσχεθεί ο Δήμαρχος.
Δύο προεκλογικές εκστρατείες στήθηκαν πάνω στο "φέρνουμε πόσιμο νερό στο Κιάτο" αλλά σε καμία βρύση σε όλο το Δήμο δεν έχει στάξει πόσιμη σταγόνα ακόμα.
Δύο προεκλογικές ομιλίες ξεκίνησαν με το "σε 18 μήνες θα πίνουμε νερό από τη βρύση" !!!
Μέχρι και στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Σικυωνίων (εδώ) και της ΔΕΥΑΣ (εδώ) υπάρχουν ακόμα σχετικές αναρτήσεις με τίτλο τη φράση που έχει στοιχειώσει τους απελπισμένους δημότες που μάταια (;;;) περιμένουν το "πόσιμο νερό στο Κιάτο":
Υ.Γ. Η φωτογραφία είναι προϊόν φωτομοντάζ με σκοπό τη σάτιρα και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 02, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ": Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator