Παύλος Μαγκλάρας: Ο Κορίνθιος μποέμ που αγαπήθηκε επειδή σε κατακτούσε με το χαμόγελό του

0Παύλος Μαγκλάρας , η ελεύθερη ψυχή, ο άνθρωπος με το "χάρισμα" από τον Θεό, ο Κορίνθιος Μποέμ, που αγαπήθηκε επειδή σε κατακτούσε με το χαμόγελό του και τις ανθρώπινες, γλυκές του αδυναμίες... η ζωή, του χρωστούσε μια καριέρα μεγάλου σολίστα τρομπέτας, αλλά ποτέ δεν "της" κράτησε κακία, ζούσε απλά, έφυγε απλά... Παύλο, θα σε θυμόμαστε ... το αποτύπωμά που άφησες , μένει ανεξίτηλο ..

Σωκράτης Λελέκος
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 11, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παύλος Μαγκλάρας: Ο Κορίνθιος μποέμ που αγαπήθηκε επειδή σε κατακτούσε με το χαμόγελό του"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator