ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Και ο Κώστας Δημητρόπουλος στο πλευρό του Καλλίρη

0



Άλλο ένα ηχηρό όνομα μπαίνει στο ψηφοδέλτιο του Πελοπίδα Καλλίρη.

Εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος ο Κώστας Δημητρόπουλος, που είχε εκλεγεί στις προηγούμενες εκλογές στις πρώτες θέσεις της “Συμμαχίας Πολιτών” , αυτή την φορά έχοντας την πεποίθηση πως ο Πελοπίδας Καλλίρης είναι εκείνος που μπορεί να φέρει την πραγματική αλλαγή στον δήμο Κορινθίων συντάσσεται στο πλευρό του .

Δήλωση Κωνσταντίνου Δημητρόπουλου

Αυτοσκοπός μου είναι να πορεύομαι σε κάθε διαδρομή μου με εντιμότητα και ηθική, όπως πάντα κι έτσι με γνωρίζατε και με γνωρίζετε όλοι. Με αυτά τα χαρακτηριστικά, με αυτές τις αδιαπραγμάτευτες γραμμές, διεκδίκησα και έλαβα τη στήριξη των συνδημοτών μου, οι οποίοι μου έδωσαν την τιμητική εκλογή μου στις πρώτες θέσεις της κατάταξης ψήφων στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές. Σέβομαι όλη μας την κοινή πορεία των συναγωνιστών και συνοδοιπόρων της προηγούμενης αυτοδιοικητικής περιόδου και πάντα θα έχουμε κοινό μετερίζι το καλό του τόπου. Σίγουρα ο τόπος χρειάζεται αλλαγή και μια πλεύση ανάπτυξης σε πολλούς τομείς. Με εξωστρέφεια, με ικανότητα και αποτελεσματικότητα, με αμεσότητα και ευθύτητα χαρακτήρα. Στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Πελοπίδα Καλλίρη και συνεπώς στηρίζω την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Κορινθίων.

Καλό αγώνα σε όσους αγαπούν το τόπο μας.

Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος
Κατασκευαστής-Μεσίτης Αστικών Συμβάσεων- Οικονομικές Επιστήμες
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Κορινθίων
Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 21, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Και ο Κώστας Δημητρόπουλος στο πλευρό του Καλλίρη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator