ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Με επιτυχία η κοπή πίτας του Συνδυασμού «Πνοή Δημιουργίας» του Νίκου Σταυρέλη

0Το βράδυ της Τετάρτης 13/02/2019, παρά τις ιδιαίτερα αντίξοες καιρικές συνθήκες, πλήθος συμπολιτών μας τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση κοπής πίτας του Συνδυασμού μας ‘’Πνοή Δημιουργίας’’.

Σε μία ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα και σε πολύ ευχάριστο κλίμα τόσο ο επικεφαλής του συνδυασμού και Υποψήφιος Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης, όσο και οι έως σήμερα ανακοινωθέντες υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, αντάλλαξαν με τους παρευρισκόμενους ευχές για μία δημιουργική χρονιά και έδωσαν την υπόσχεση για επιτυχία του συνδυασμού στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Νίκος Σταυρέλης, αφού ευχαρίστησε από καρδιάς τους παρευρισκόμενους, σημείωσε ότι ‘’είμαστε ο μοναδικός συνδυασμός που έχουμε όραμα και που αναλαμβάνουμε συγκεκριμένες δεσμεύσεις’’. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ‘’η σελίδα γύρισε και πλέον κοιτάμε μπροστά, με σχέδιο και δουλειά μπορούμε να εξελίξουμε και να αναπτύξουμε το Δήμο Κορινθίων, για το καλό όλων των δημοτών’’.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 14/02/2019

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 14, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Με επιτυχία η κοπή πίτας του Συνδυασμού «Πνοή Δημιουργίας» του Νίκου Σταυρέλη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator