ΚΙΑΤΟ: Τι να τα κάνεις τα γιοφύρια αν έχεις τριπλάσια ταμειακά διαθέσιμα !!!

0



Κατέρευσε τη νύχτα από τα ορμητικά νερά του Όλβιου ποταμού η παλιά γέφυρα (1968) στο Μεσινό Κορινθίας με αποτέλεσμα να αποκλειστούν τα χωριά Αρχαία Φενεός και Πανόραμα στην ορεινή Κορινθία όπως επίσης η λίμνη Δόξα και το μοναστήρι του Αγίου Γεωργίου αλλά και άλλα χωριά στους πρόποδες του Χελμού. Ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα διότι σύμφωνα με πληροφορίες λίγα μέτρα πιο μακριά υπάρχει σχολείο (το βίντεο εδώ).

Αυτή τη στιγμή προέχει η αποκατάσταση της ζημιάς προς εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής και η άμεση αποκατάσταση της κυκλοφορίας. Μετά θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε τι εργασίες συντήρησης είχαν γίνει στη συγκεκριμένη γέφυρα από το Δήμο Σικυωνίων, που είναι υπεύθυνος, αλλά και τι ενέργειες έχει κάνει η Δημοτική αρχή Σταματόπουλου γενικότερα για την αναβάθμιση των βασικών υποδομών της περιοχής, αφού πρόκειται για συνεχώς αναπτυσσόμενη τουριστικά περιοχή, με χιλιάδες επισκέπτες κάθε μήνα όλο το χρόνο.

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 09, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Τι να τα κάνεις τα γιοφύρια αν έχεις τριπλάσια ταμειακά διαθέσιμα !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator