Θεατρική Παράσταση: “74 λεπτά για να πεις την αλήθεια”, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπολατίου

0


Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 η θεατρική ομάδα “Θάνος Καλαντζής” της Νέας Διάπλασης παρουσίασε, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπολατίου Κορινθίας, την παράσταση “74 λεπτά για να πεις την αλήθεια”, του Ευάγγελου Σαμιώτη, σε σκηνοθεσία Άρη Σταύρου.

Αυτή ήταν η 8η από τις συνολικά 10 προγραμματισμένες παραστάσεις της σύγχρονης κωμωδίας, την οποία απόλαυσε και καταχειροκρότησε το κοινό.

Ο κ.Άρης Σταύρου, με τον διττό ρόλο του πρωταγωνιστή και του σκηνοθέτη, ευχαρίστησε τα μέλη της θεατρικής ομάδας και την “Νέα Διάπλαση”, για την εμπιστοσύνη που του δείχνει και για την άψογη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ τους.

Η κ.Σόφη Ανδρικοπούλου, η οποία στην παράσταση έχει τον ρόλο της Ασημίνας, της μητέρας του πρωταγωνιστή, μίλησε για την δωδεκαετή ενεργή παρουσία της “Νέας Διάπλασης” στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου και ευχαρίστησε τον ταλαντούχο κ.Άρη Σταύρου για την υπέροχη συνεργασία του και τα άριστα αποτελέσματά της!

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 25, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Θεατρική Παράσταση: “74 λεπτά για να πεις την αλήθεια”, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μπολατίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator