ΚΙΑΤΟ: Από το Ψάρι ξεκινάει ο Βαγγέλης Χουσελάς την προσεχή Κυριακή 17 Φεβρουαρίου

0Ο συγχωριανός μας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΟΥΣΕΛΑΣ υποψήφιος Δήμαρχος Σικυωνίων με το συνδυασμό ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ - «ΔΗΜΟΣ» ξεκινάει τον προεκλογικό του αγώνα για τη διεκδίκηση του Δήμου, από το χωριό μας, τον τόπο καταγωγής του.

Θα πραγματοποιήσει ομιλία στο καφενείο του Βασίλη Κ. Γαλάνη, την προσεχή Κυριακή 17/2/2019 στις 7.30 μ.μ.

Ιδιαίτερα χρήσιμο είναι να παρακολουθήσουμε τις θέσεις όλων των υποψηφίων για το Δήμο προκειμένου να διαμορφώσουμε εμπεριστατωμένη άποψη περί του προγράμματός που πρόκειται να εφαρμόσουν αν εκλεγούν.

Ίσως ακόμα περισσότερο μας ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, αν ο υποψήφιος έχει τόσο άμεση σχέση με το χωριό μας, όπως ο Βαγγέλης !

Δημοσίευση: Φεβρουαρίου 15, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: Από το Ψάρι ξεκινάει ο Βαγγέλης Χουσελάς την προσεχή Κυριακή 17 Φεβρουαρίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator