ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: Κάποιοι χαίρονται για την προσωρινή διακοπή των εργασιών στο εργοστάσιο διαχείρισης απορριμάτων στο Δήμο Κορινθίων (video)

0Απάντηση έδωσε σήμερα ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός για την προσωρινή διακοπή των εργασιών που στο εργοστάσιο διαχείρισης απορριμάτων και δήλωσε ότι:


Δημοσίευση: Ιανουαρίου 23, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ: Κάποιοι χαίρονται για την προσωρινή διακοπή των εργασιών στο εργοστάσιο διαχείρισης απορριμάτων στο Δήμο Κορινθίων (video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator