Ο Βασίλης Τσιπάς και η PlantBox στην Έκθεση CES - ΒΙΝΤΕΟ

0Ο Βασίλης Τσιπάς και η PlantBox παράγουν δέντρα-μινιατούρες, που αντέχουν 17 μέρες χωρίς νερό και ήλιο και περνούν όλους τους ελέγχους σε τελωνεία και αεροδρόμια. Έτσι, μπορούν από την Ελλάδα να κάνουν εξαγωγές σε όλο τον κόσμο. Η PlantBox συμμετέχει στην Έκθεση CES με την υποστήριξη του Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης, του American-Hellenic Chamber of Commerce και του Enterprise Greece.

Επιμέλεια βίντεο: Γιώργος Χριστοφορίδης, σύμβουλος της TIF Helexpo για τη διοργάνωση του θεματικού πάρκου «Digital Greece» σε συνεργασία με το Υπουργείο ΨΗΠΤΕ.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 09, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Βασίλης Τσιπάς και η PlantBox στην Έκθεση CES - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator