Η ευθύνη του Προέδρου της Δημοκρατίας για τη συμφωνία των Πρεσπών

0




Το νέο μήνυμα του Προκόπη Παυλόπουλου για τη Συμφωνία των Πρεσπών και το χρέος του όταν θα έρθει η ώρα της υπογραφής της

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, απευθύνει πάλι μήνυμα στην κυβέρνηση της πΓΔΜ με αφορμή "εντελώς ανακριβών δηλώσεων από την πλευρά αξιωματούχων". «Δεν είμαστε διατεθειμένοι, ενόψει της οριστικοποίησης της Συμφωνίας αυτής και πριν από την κύρωσή της, ν' αποδεχθούμε ερμηνείες της Συμφωνίας των Πρεσπών, οι οποίες είναι αυθαίρετες. Άλλωστε, τίποτα δεν έχει ακόμη τελειώσει», αναφέρει ο κ. Παυλόπουλος.

Κι εγώ ξαναρωτώ. Θα υπογράψεις, Πρόεδρε, το νόμο με τις αυθαιρεσίες που θα σου στείλει ο Α. Τσίπρας; Εκεί είναι η "μαγκιά". Όχι στα λόγια. Ο πρωθυπουργός και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν πρόβλημα με τις αυθαιρεσίες που διαπιστώνεις, και που τις διαπιστώνει όλος ο ελληνικός λαός, πλην των βολεμένων, και αναμενόντων να βολευθούν. Τι θα κάνεις Πρόεδρε;

Ο Γκλεβίν Ντερβίσι, σύμβουλος του διωχθέντος υπουργού Ντιτμίρ Μπουσάτι, στο αλβανικό Υπουργείο Εξωτερικών, μιλώντας για τη θητεία του επί μια πενταετία αναφέρθηκε σε τρεις πιο σημαντικές στιγμές.

Η τρίτη, ήταν στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα, όπου ο Ντιτμίρ Μπουσάτι "ανάγκασε", όπως είπε, τους Έλληνες να τραγουδήσουν το τραγούδι του Αλβανοτσάμη Οσμάν Τακ, στη συνάντηση στην Κρήτη. (υπονοώντας, ότι το τραγούδι αναφέρονταν στην τσαμουριά...).

Το διέπραξε κι αυτό ο κ. Ν. Κοτζιάς; Γιατί, όχι; Τι απομυθοποίηση κι αυτή, ενός πολιτικού που ξεκίνησε φουριόζος, αλλά δημιούργησε ευθύς τα πρώτα ερωτηματικά όταν τραγουδούσε αγκαλιασμένος με τον Τούρκο ομόλογό του. [Μήπως ακολούθησε λάθος καριέρα;].

Μήνυμα Μπουτάρη σε Θεσσαλονικείς: «Θα μου λείψετε, αλλά όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος». Δεν είναι αμοιβαίο το συναίσθημα. Εμένα δεν θα μου λείψεις, από τη στιγμή που δεν λείπεις καθόλου από τους πρώην συνεργάτες σου, με τους οποίους ιδρύσατε μαζί την "Πρωτοβουλία". Κάτι παραπάνω θα ξέρουν.

Η κ. Μπάσκους είναι δασκάλα ελληνικών στην Αλάσκα, με τις 100 ελληνικές οικογένειες, και δήλωσε: «Ο Ελληνισμός είναι ιδεολογία, δεν έχει σύνορα, δεν έχει αποστάσεις… Ζούμε διάσπαρτοι ανά τον κόσμο κι αυτή την ομορφιά μοιραζόμαστε με όλους τους άλλους, όπου κι αν βρεθούμε». Και συνέχισε: «Είμαστε υπερήφανοι για την πλούσια παράδοση και τον πολιτισμό μας, που προσπαθούμε πρώτα απ’ όλα να τον μεταλαμπαδεύσουμε στα παιδιά μας».

Κάτι τέτοια ακούει ο σύντροφος Φίλης και παθαίνει αλλεργία. Δεν τους είπες, σύντροφε, ότι δεν έχουμε καμιά σχέση με τους Έλληνες, όπως υποστηρίζεις; Γι’ αυτό και έδωσες με ευκολία το όνομα Μακεδονία στους Σλάβους. Τι σχέση έχουμε εμείς με τον "ιμπεριαλιστή" Μέγα Αλέξανδρο; Έτσι δεν είναι σύντροφε Φίλη, του σύγχρονου πατριωτισμού που διακήρυξε ο Τσίπρας;

Καλλισθένης εν δήμω
Voria
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 10, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ευθύνη του Προέδρου της Δημοκρατίας για τη συμφωνία των Πρεσπών"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator