ΓΚΡΟΥΤΣΗΣ: Συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του

0



ΔΗΛΩΣΗ

ΑΝΕΣΤΗ ΓΚΡΟΥΤΣΗ

Η συμμετοχή στα κοινά και ιδιαίτερα στην Αυτοδιοίκηση, η οποία διέρχεται μέσα από τη διεκδίκηση της στήριξης των συντοπιτών μας, αποτελεί για μένα μια απόφαση της οποίας πρέπει να προηγείται η αυτοκριτική.

Μια προσωπική αξιολόγηση των λόγων και των προθέσεων της συμμετοχής, των ικανοτήτων που απαιτούνται για τη διοίκηση του τόπου, των στόχων που απαιτούν όραμα, αφοσίωση και υπερβάσεις.

Ως εξειδικευμένος στον τομέα των νέων τεχνολογιών, της καινοτομίας και της διεπιστημονικής έρευνας, αναγνωρισμένος από εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς, θέλω να αγωνιστώ για την πρόοδο και τον εκσυγχρονισμό του τόπου μας και μέσα από την υιοθέτηση και εφαρμογή των καλύτερων εργαλείων και πρακτικών.

Στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του για το Δήμο Κορινθίων, σε μια ειλικρινή συμφωνία οράματος και τρόπου υλοποίησής του. Για ένα Δήμο πρωταγωνιστή των εξελίξεων. Για το Δήμο Κορινθίων που μας αξίζει.

Ανέστης Γκρούτσης
Καθηγητής Πληροφορικής και Οικονομίας
Αντιπρόεδρος Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Δήμου Κορινθίων
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 22, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΚΡΟΥΤΣΗΣ: Συμπορεύομαι με τον Πελοπίδα Καλλίρη και στηρίζω την υποψηφιότητά του"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator