ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: "Η στήριξη στο πρόσωπο του Πελοπίδα Καλλίρη είναι προοδευτική επιλογή"

0



Αθήνα, 29 Ιανουαρίου 2019

Αγαπητέ Φίλε Πελοπίδα,

Φίλες και Φίλοι,

Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες,

Σας ευχαριστώ θερμά για την πρόσκλησή σας να παρευρεθώ στην εκδήλωση του συνδυασμού σας και ειλικρινά λυπάμαι που δεν κατάφερα να βρίσκομαι απόψε κοντά σας, λόγω ίωσης που για τρίτη συνεχόμενη ημέρα με κρατά «εκτός μάχης».

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον την πορεία του συνδυασμού σας και δεν έχω παρά να συγχαρώ τον Πελοπίδα Καλλίρη και τα στελέχη που απαρτίζουν αυτή την αξιόλογη αγωνιστική ομάδα για την Κόρινθο. Μια ομάδα που έχει συγκροτηθεί και που εμπλουτίζεται καθημερινά με νέα, αξιόλογα πρόσωπα, πολλά από τα οποία, έχουμε την τιμή να ανήκουν στις τάξεις του Κόμματός μας.

Ο Πελοπίδας Καλλίρης διαθέτει την εμπειρία, τη γνώση και την αποτελεσματικότητα, και το έχει αποδείξει απ’ όποιο μετερίζι κλήθηκε να υπηρετήσει. Άνθρωπος δραστήριος, με αποφασιστικότητα που ενώνει δυνάμεις και παράγει αποτέλεσμα, στοιχεία απαραίτητα για την επιτυχία.

Η στήριξη στο πρόσωπο του Πελοπίδα Καλλίρη είναι προοδευτική επιλογή. Σε μια εποχή που η δημιουργικότητα, η σύνθεση και η συνεργασία είναι ζητούμενα για την τοπική αυτοδιοίκηση, η επιλογή του Πελοπίδα Καλλίρη είναι εχέγγυο επιτυχίας για το Δήμο Κορίνθου!

Και βέβαια, στηρίζουμε την επιλογή του Κόμματός μας, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, έναν καθόλα επιτυχημένο Δήμαρχο Καλαμάτας και σίγουρα -μετά το τέλος της θητείας του- και επιτυχημένο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου! Και σας ζητώ να δώσουμε ενωμένοι τη μάχη και εδώ!

Φίλες και Φίλοι,

όλοι μαζί συνεχίζουμε τον αγώνα για την Ελλάδα που αξίζουμε. Η απόρριψη της Κυβέρνησης πρέπει να εκφραστεί σε κάθε ευκαιρία, σε κάθε ψηφοδέλτιο, σε κάθε κάλπη, όπου και αν αυτή στηθεί. Στις τοπικές εκλογές, στις Ευρωεκλογές και -πάνω από όλα- και κυρίως, στη «Μητέρα των Μαχών», στις εθνικές εκλογές! Και σε όλες αυτές τις αναμετρήσεις, πρέπει να είμαστε ενωμένοι.

Επιμένω σε αυτό, διότι ενημερώθηκα ότι εχθές, έγινε αναφορά στο όνομά μου, όχι ασφαλώς επαινετική. Η απάντηση λοιπόν είναι μία, ξεκάθαρη και προς όλους: Η επόμενη ημέρα πρέπει να μας βρει ενωμένους. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, δίνοντας με αξιώσεις τη μεγάλη μάχη των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, αλλά με σεβασμό, υπευθυνότητα, μετριοπάθεια ενότητα και χωρίς ίχνος αλαζονείας. Και πάντοτε θεσμικά!

Μια μάχη που θα κερδίσουμε και στο Δήμο Κορίνθου!

Καλό αγώνα και καλή επιτυχία, φίλε Πελοπίδα, σε εσένα και στους συνεργάτες σου!

Με εκτίμηση,
Λευτέρης Κ. Αυγενάκης
Γραμματέας ΠΕ Νέας Δημοκρατίας – Βουλευτής Ν. Ηρακλείου
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 30, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ: "Η στήριξη στο πρόσωπο του Πελοπίδα Καλλίρη είναι προοδευτική επιλογή""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator