Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

0Πηγή Χάρτη: Wikipedia

Της Λέττας Καλαμαρά

Η παράδοση της σύγχρονης Μακεδονίας, της μακεδονικής υπηκοότητας, εθνότητας και γλώσσας στη χώρα βόρεια της Μακεδονίας και της Ελλάδας μας, είναι δεδομένη για τον Αλέξη Τσίπρα για την πολιτική του επιβίωση. Αυτό είναι το λάφυρο που παραδίδει στη σύγχρονη γερμανικήχωρίς στρατεύματα κατοχή της Ελλάδας, με το πρόσχημα ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, για να παραμείνει αλώβητος στο πολιτικό έγκλημά του από το 2015 μέχρι και την επόμενη ημέρα των επερχομένων εθνικών εκλογών. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όσα Κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα που καταγγέλει ο κ.Μητσοτάκης απαιτηθούν θα πραγματοποιηθούν για να ψηφίσει το Κοινοβούλιο-Κουρελού τη Συμφωνία της ντροπής, τη Συμφωνία παράδοσης τη σύγχρονης Μακεδονίας από τους Έλληνες σε ένα άλλο Κράτος.

Ό,τι η Ελλάδα κέρδισε το 1912 με τον Κρητικό Ελευθέριο Βενιζέλο και τον ένδοξο τότε Στρατό μας από εδώ και πέρα τώρα στον 21οαιώνα η Μακεδονία θα ανήκει σε άλλο Κράτος. Η Συμφωνία σύντομα θα κριθεί άκυρη όχι από την Ελλάδα αλλά από το άλλο μέλος καθώς δεν έχει υπογραφεί από τον Ανώτατο Άρχοντα του, τον πρόεδρο της Δημοκρατίας τους. Μία μελλοντική εθνικιστική Κυβέρνηση και το Συνταγματικό δικαστήριο της, όπως ακριβώς έγινε και στην περίπτωση της Αλβανίας πρόσφατα, θα την καταστήσει άκυρη και η Ελλάδα θα παραμείνει ηττημένη παραχωρώντας τη σύγχρονη ιστορία της Μακεδονίας, χωρίς καμία ήττα σε πόλεμο, χωρίς κανένα όφελος πλην τη διατήρηση ενός ανθελληνικού καθεστώτος στην εξουσία της Ελλάδας και διολίσθησης της δημοκρατίας. Οι Έλληνες και οι σύγχρονοι κάτοικοι της Μακεδονίας γεμάτοι οργή τότε, σε λίγα χρόνια, θα κινηθούν εναντίον του Κράτους των Αθηνών δικαιολογημένα αλλά ο Αλέξης Τσίπρας και οι μέντορές του θα έχουν πετύχει το σκοπό τους για το Κράτος της Μακεδονίας εκτός Ελλάδας.

Ο εξαίρετος Καθηγητής των Διεθνών Σχέσεων κ. Άγγελος Συρίγος οφείλει να ακουστεί στο τι σημαίνει μία Συμφωνία χωρίς την υπογραφή των Προέδρων της Δημοκρατίας. Μετά τη Μακεδονία τι μας περιμένει άραγε δεν ξέρουμε. Κρήτη, Επτάνησα, Αιγαίο, όλες οι κατακτήσεις των Ελλήνων θα μπορούσαν δυνητικά να ζήσουν την αρπαγή της Μακεδονίας από έναν Πρωθυπουργό σαν τον Αλέξη Τσίπρα. Εξάλλου η Ελλάδα είναι στην ψυχή και όχι στα σύνορα. Αυτά προς το παρόν για το μεγάλο σχέδιο διάλυσης της Ελλάδας χωρίς πόλεμο που βρίσκεται σε εξέλιξη. Τα υπόλοιπα σύντομα μαζί και με την ψήφο παράδοσης της σύγχρονης Μακεδονίας από τον Αλέξη Τσίπρα και την υπογραφή του Προέδρου της Βουλής ή Δημοκρατίας, αδιάφορο. Συνένοχοι είναι και οι 300 βουλευτές που γελοιποιούν την Ελληνική Βουλή σε μία θεατρική παράσταση πατριωσύνης και κινούμενης άμμου ψήφων κατά παράβαση της λαϊκής κυριαρχίας.

Ένα άγαλμα του Αλέξη Τσίπρα στη μία και μοναδική πλέον Μακεδονία του είναι ο ελάχιστος φόρος τιμής των νέων υπηκόων της, ελπίζουμε να του το εγκαινιάσουν μία μέρα. Το αξίζει και αυτός και οι 300 βουλευτές της σημερινής Βουλής των Ελλήνων...
Σταματήστε κύριοι βουλευτές το θέατρο της Βουλής, μην μας κοροϊδεύετε άλλο κατάμουτρα, στις 16 Ιανουαρίου 2019 τελείωσε και επίσημα το παραμύθι σας περί λαϊκής κυριαρχίας...
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 22, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator