ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

0






Έχει συμβολική ερμηνεία η παρουσία του;

Την Δημοτική Ενότητα Στυμφαλίας επέλεξε ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος για να παραστεί στην τελετή αγιασμού των υδάτων, γιορτάζοντας με τους κατοίκους μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της Χριστιανοσύνης, τα Θεοφάνεια.

Η παρουσία αυτή του δημάρχου Σικυωνίων προκάλεσε έκπληξη αφού απουσίασε από τον τον παραδοσιακό εορτασμό στο λιμάνι του Κιάτου, για χάρη των πηγών της Στυμφαλίας. Παράλληλα, όμως ανέσυρε στη μνήμη όσων είχαν παραστεί πέρυσι στην αντίστοιχη τελετή την τότε δήλωση-υπόσχεσή του: Ότι στον Μεγάλο Αγιασμό των Θεοφανείων του 2019 θα φτάσει ως άλλος «αγιασμός» στα σπίτια όλων το πόσιμο νερό από τις πηγές της Στυμφαλίας.

Εύλογα λοιπόν υπέθεσαν πολλοί ότι η φετινή παρουσία του Σπύρου Σταματόπουλου, στον αγιασμό των πηγών της Στυμφαλίας, ερμηνεύεται ως ο προάγγελος της υλοποίησης της υπόσχεσής του και της, εντός σύντομου χρόνου, τροφοδότησης του Κιάτου και των γύρω χωριών με πόσιμο στυμφάλιο νερό.

Μένει ο χρόνος να αποδείξει την εικασία…

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 06, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗ ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator