«Επιμελητήριο Κορινθίας προς ΣΥΡΙΖΑ: "Εφαρμόζουμε τους Νόμους και το Σύνταγμα"

0



Το Επιμελητήριο Κορινθίας, παραχωρεί δωρεάν τις αίθουσες του, σε όλους τους νόμιμους συλλόγους και φορείς καθώς και στα νόμιμα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Δεν καθορίζει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, τι είναι νόμιμο αλλά η δικαιοσύνη και οι θεσμοί.

Όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα, έχουν χρησιμοποιήσει για εκδηλώσεις τους, το Επιμελητήριο, το οποίο έχει παραχωρηθεί, πάντα χωρίς την παρέμβαση της διοίκησης του, για το περιεχόμενο των εκδηλώσεων.

Σε αυτά ακριβώς τα πλαίσια είναι και η παραχώρηση στη Χρυσή Αυγή, για να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Η νομαρχιακή επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση, αντί να καταγγέλλει τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, γιατί υλοποίησε απόφαση του θεσμού, δεν έχει παρά να θέσει το συγκεκριμένο κόμμα, εκτός κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας.

Μέχρι να το κάνει αυτό το Επιμελητήριο της Κορινθίας θα είναι ανοικτό σε όλους ακόμα και όταν διαφωνούμε ακραίως με τις απόψεις και τις θέσεις κάποιων φορέων, που μας το ζητούν.

Η Δημοκρατία επιβάλει ισονομία και αυτήν υπηρετούμε.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΙΤΣΑΚΗΣ
Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας

ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΤΕΡΑ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ:

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 06, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Επιμελητήριο Κορινθίας προς ΣΥΡΙΖΑ: "Εφαρμόζουμε τους Νόμους και το Σύνταγμα""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator