ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Εντυπωσιάζει ο Γ. Καρασσάβας με την απάντησή του περί «γυρολογίας» !

0Μπορεί να ισχυρισθεί ότι δεν γνωρίζει από γύρο με πίτα αλλά δεν μπορεί να πείσει για το ότι δεν είναι γυρολόγος! Είναι! Και μάλιστα με την ευελιξία «μυός» ! 

Αυτό επειδή από ένστικτο, γνωρίζει να αποχωρεί, όπως ακριβώς τα ποντίκια όταν βουλιάζει το καράβι…

Παρά ταύτα, κάποια από τα ποντίκια, κάνουν λάθος υπολογισμό, πέφτουν στον ωκεανό και το καράβι συνεχίζει απαλλαγμένο από τον κίνδυνο της πανώλης…


Δημοσίευση: Ιανουαρίου 04, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Εντυπωσιάζει ο Γ. Καρασσάβας με την απάντησή του περί «γυρολογίας» ! "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator