ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΒΑΣ “ΚΑΡΜΠΟΝ”

0


Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019, στο Εμπορικό Επιμελητήριο Κορινθίας, οι Εκδόσεις ΚΙΧΛΗ και το Βιβλιοπωλείο ΚΟΥΚΙΔΑ συνδιοργάνωσαν την παρουσίαση του βιβλίου του Κορίνθιου συγγραφέα Γιώργου Κούβα, “ΚΑΡΜΠΟΝ”.

Τον συντονισμό της παρουσίασης είχε η Λία Παπαϊωάννου, δημοσιογράφος.

Για το βιβλίο, που είναι το πρώτο μυθιστόρημα του συγγραφέα και το οποίο παρουσιάζει με αλληγορικό τρόπο την ηρωική έξοδο από την μετριότητα της καθημερινότητας, μίλησαν ο συγγραφέας και πρόεδρος της Ένωσης Κορινθίων Συγγραφέων, Γιάννης Μπάρτζης και ο συγγραφέας Βασίλης Παπαθεοδώρου.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

 

  


Δημοσίευση: Ιανουαρίου 13, 2019
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΒΑΣ “ΚΑΡΜΠΟΝ”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator