Εμπορικός & Προμηθευτικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου: 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ

0




Αγαπητές φίλες και φίλοι,

Τα 100 χρόνια ίδρυσης του, από τον Ιανουάριο του 1919, εορτάζει εφέτος, ο Εμπορικός & Προμηθευτικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου "ο ΕΡΜΗΣ".

Κυριολεκτικά ένας ολόκληρος αιώνας,διαχρονικής προσφοράς υπηρεσιών και προϊόντων, προς τους εκατοντάδες χιλιάδες διαχρονικά επισκέπτες, παραθεριστές, τουρίστες και φυσικά μόνιμους κατοίκους της κοσμοπολίτικης και πανέμορφης πόλης μας.

Το Σάββατο 26 Ιανουαρίου, ο Εμπορικός μας Σύλλογος, διοργανώνει εορταστικό wine party στο bar - restaurant MARE MARINE (7:30 μμ, μαρίνα Ξυλοκάστρου) ενώ παράλληλα στα πλαίσια της κοπής της παραδοσιακής βασιλόπιτας, θα τιμηθούν οι εν ζωή διατελέσαντες Πρόεδροι του Συλλόγου, θα γίνουν απονομές δώρων και θα υπάρχουν χορευτικές επιδείξεις tango & oriental !

Σας υποσχόμαστε μία διαφορετική εορταστική και χορευτική βραδιά, εναρκτήρια του 2019, όπου θα χαρούμε πολύ να σας δούμε και να διασκεδάσουμε μαζί !!!

Με εκτίμηση και φιλικούς χαιρετισμούς,  η Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου,

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΛΑΜΠΟΥ
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 25, 2019

0 Σχόλια για την ανάρτηση: " Εμπορικός & Προμηθευτικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου: 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator