ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: “Από τις λέξεις στα καρέ - Η ελληνική λογοτεχνία συναντά τα graphic novels”

0


Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018, η Δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου, το Βιβλιοπωλείο ΚΟΥΚΙΔΑ και οι Εκδόσεις POLARIS, συνδιοργάνωσαν την εκδήλωση “Από τις λέξεις στα καρέ: Η ελληνική λογοτεχνία συναντά τα graphic novels”.

Η κ.Τόνια Τζαναβάρα, Έφορος της Πινακοθήκης, αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε το κοινό που ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση, έδωσε τον λόγο στην εκπαιδευτικό και συγγραφέα κ.Κωνσταντίνα Πίστα, η οποία είχε αναλάβει την εισήγηση και τον συντονισμό της συζήτησης.

Στην συνέχεια, ο κ.Γιώργος Γούσης, ο κ.Παναγιώτης Πανταζής, ο κ.Δημοσθένης Παπαμάρκος και ο κ.Γιάννης Ράγκος παρουσίασαν αναλυτικά τον πολυεπίπεδο τρόπο με τον οποίο σκέφτηκαν και δούλεψαν ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί, ως ομάδα, προκειμένου να δημιουργήσουν τα graphic novels, “ΣΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΛΤΟΥ” και “ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ”.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

 Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 22, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ: “Από τις λέξεις στα καρέ - Η ελληνική λογοτεχνία συναντά τα graphic novels”"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator