Ν.Γιαννακουλόπουλος: «Ευχαριστούμε τον Αλ.Πνευματικό που έφερε το νερό της Στυμφαλίας και στον Άσσο Κορινθίας» - ΒΙΝΤΕΟ

0Σημαντικό έργο χαρακτήρισε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Άσσου Κορινθίας Ναπολέων Γιαννακουλόπουλος, την τροφοδότηση του νερού της Στυμφαλίας και στην Δημοτική Ενότητα Άσσου-Λεχαίου.

Τις τελευταίες μέρες ξεκίνησε η δοκιμαστική τροφοδότηση του νερού στην περιοχή. Πρόκειται για μία ακόμη πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής Αλέξανδρου Πνευματικού, όπου ικανοποίησε ένα αίτημα πολλών ετών.

Μάλιστα, ο κύριος Γιαννακουλόπουλος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κορινθίων, τονίζοντας την μεγάλη ικανοποίηση των κατοίκων της περιοχής για την υλοποίηση αυτού του έργου.


Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 15, 2018
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ν.Γιαννακουλόπουλος: «Ευχαριστούμε τον Αλ.Πνευματικό που έφερε το νερό της Στυμφαλίας και στον Άσσο Κορινθίας» - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator